Oneindig veel fantasie met het speelgoed van Trixie

Ik schreef een tijdje geleden al over de fijne duurzame producten voor de babykamer van Trixie, maar naast fijne spulletjes om je kleintje te verzorgen is er ook een heleboel mooi speelgoed in het assortiment. Van verkleedkleding tot houten speelgoed. Kijk je met me mee?

Speelgoed voor de allerkleinsten

Veel babyspeelgoed hadden wij na 6 jaar niet meer in huis, dus nu er weer een echt heel kleintje is komt er ook weer wat nieuw speelgoed binnen. Voor Manu heb ik gekozen voor een mooie ronde houten kralenbal, een houten rammelaar, een knisperboekje, knuffeldoekje en een rubber krokodil. Met zijn vier weken zit spelen er nog net niet in, maar het zal niet lang meer duren voor hij deze spulletjes in zijn handjes heeft. Grote broer ging in ieder geval wel direct aan de haal met de krokodil. Deze is onderdeel geworden van zijn spel met houten blokken. Zo zie je maar, er is babyspeelgoed dat zomaar in de smaak kan vallen bij een jongen van zes. Kies je voor de juiste items dan heb je er lang plezier van. Wie weten sluiten de vriendjes van Mr. Crocodile hier ook nog wel aan. Het zijn de ideale figuurtjes voor de broers om samen mee te spelen. Veilig voor in het mondje van de kleine broer, maar ook prikkelend genoeg voor de fantasie van de grote broer.

Houten speelgoed met de dieren van Trixie

Dat de bekende dieren van Trixie terugkomen in zowel het speelgoed de textiellijn, maakt het extra leuk. Een spelletje spelen met dezelfde figuren als op je rugzakje staan, dat is toch een feestje? Voor mijn nichtje van anderhalf heb ik het houten combineerspel uitgekozen. Dit is een puzzeltje met ronde stukken waar steeds een gezicht van een Trixie dier in past. Voor haar was dit nog een grote uitdaging, maar ook hier geldt dat Mosi graag wilde helpen. Dit speelgoed is dus erg leuk om in huis te halen als er kinderen van verschillende leeftijden mee kunnen spelen. Ze zullen er vast ook weer nieuwe spelletjes mee bedenken. Hier werd bijvoorbeeld fanatiek gestapeld. Andere favorieten van mij uit de collectie houten speelgoed van Trixie is de gouden ouwe vormendoos, de stapeltorens en de kralenframe. Stuk voor stuk klassiekers in een vrolijke uitvoering met de dieren van Trixie.

Activiteitenspeelgoed in alle soorten 

Ik weet nog goed hoe veel plezier Mosi heeft gehad van zijn activiteitenspiraal vroeger. Die heeft de wandelingen met de kinderwagen een stuk plezieriger gemaakt. Trixie heeft ook een mooie activiteitenspiraal in het assortiment, in wel vijf verschillende uitvoeringen. Zo kan je een kleurtje kiezen dat matcht met je wagen. Wat me ook erg leuk lijkt voor de wat oudere baby is een activiteitenbal of de activiteitenring, daar zit ook genoeg aan om lekker te onderzoeken of aan te friemelen. Vinden de meeste baby’s heerlijk om te doen. En het is een mooie aanvulling op de speelmat met bogen, die Trixie ook in de collectie heeft. 

Infinite imagination 

De belangrijkste bron van inspiratie bij Trixie is de eindeloze verbeelding van een kind. Van jong tot ouder, kinderen hebben enorm veel fantasie en dat gebruiken ze om de wereld om hen heen te ontdekken. Trixie wil deze eigenschap ondersteunen door producten en prints te ontwerpen die een omgeving creëren waar de verbeelding van een kind kan bloeien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s