Wasbaar Jungle vloerkleed

Ik heb een geweldig nieuw vloerkleed gekocht. Eigenlijk voor Mosi, maar misschien toch maar stiekem voor mij. Hij past eigenlijk in elke kamer van het huis perfect. Dat komt doordat het de vorm van een Monstera Blad heeft en dat mixt in een huis vol planten en dieren erg goed. Waar hij uiteindelijk ook blijft liggen, ik ben nu al blij met deze aanwinst van Lorena Canals.

lorena canals mamamosi-4202.jpg

IMG_0362

Wasbare vloerkleden van Lorena Canals

Al langere tijd heb ik de vloerkleden van Lorena Canals op het oog. Naast dat er erg veel mooie ontwerpen in de collectie zitten, hebben ze ook nog het bijzondere kenmerken dat ze wasbaar zijn. Waren alle vloerkleden dat maar! In de 2,5 jaar met een kind in huis heb ik al twee kleden weg moeten doen en ligt er één die eigenlijk een goede wasbeurt nodig heeft, maar dat niet zou overleven. Kleine kinderen morsen en spugen nou eenmaal veel. En een kleed naar een professionele reiniger brengen doe ik dan ook weer niet. Lorena Canals heeft de oplossing; want deze kleden kunnen dus gewoon in je eigen wasmachine. Dat is niet alleen fijn met vlekken, maar ook voor het onzichtbare vuil een stuk hygiënischer. Bovendien wordt er enkel gebruik gemaakt van natuurlijke kleurstoffen en voldoen de kleden aan de veiligheidseisen voor kleine kinderen.

washable-rug-botanic-plants

IMG_0360 2.JPG

Vloerkleden voor elke ruimte

Zodra het kleed in de woonkamer aan vervanging toe is, kies ik zeker weer voor Lorena Canals. Het feit dat het kleed dan in de wasmachine kan is een groot voordeel, maar ook de designs zijn geweldig. En er is mega veel keuze. Een hippe Bereber look, de herkenbare Tarrazzo print en het kleed met botanische print zijn een paar van mijn favorieten. Er zijn ook kleden in grappige thema’s zoals vissen, space figuren en vlaggen. Hou je meer van wol op de grond? Kijk dan bij de lijn met niet wasbare wollen kleden. Deze zijn wat dikker en steviger en fijn om op te spelen. washable-rug-terrazzo-marblecotton-washable-rug-bereber-burgundy-largewashable-rug-botanic-plants (1)

Wasbare kussens, wanddecoratie, dekens en manden

Het eerste item van Lorena Canals dat wij in huis hadden was overigens niet dit Monstera vloerkleed. Enige tijd geleden kocht ik al een mooi kussentje in de vorm van een ander blad. Deze past leuk bij het nieuwe kleed, maar er zijn nog veel meer kussens die de kamer met het kleed helemaal af kunnen maken. Bij bijna elk kleed is er wel een kussen gemaakt en vaak passen er zelfs meerdere heel goed bij. Het zijn trouwens niet alleen de kussens die het afmaken, maar ook de wanddecoratie, dekentjes en manden. Die passen ook naadloos in de thema’s van de kleden. Hoe gaaf zijn de sterren- en vissenhemel? Als er een jungle-versie van was dan wist ik het wel.

IMG_0361.JPG

canvas-sea-skycanvas-galaxy-sky

4 gedachtes over “Wasbaar Jungle vloerkleed

  1. Wat een geweldig leuk kleed is dat zeg! En pas helemaal bij alle mooie items die je in je huis hebt! Dat wasbare is inderdaad ideaal, ons kleed in de woonkamer begint er met een tweejarige toch langzaam erg afgeleefd uit te zien.. deze ga ik onthouden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s