Wasbaar Jungle vloerkleed

Twee jaar geleden kocht ik mijn eerste Lorena Canals vloerkleed. Het groene kleed in de vorm van een Monstera blad. Inmiddels is daar met dank aan My Little Carpet een tweede variant bij. Dezelfde vorm, maar nu in de kleur Olive. Een zachte groen gelige kleur die ook goed samen gaat met de nieuwe kleuren op de muur. Met opnieuw de keuze voor hetzelfde kleed kan ik oprecht wel zeggen dat ik fan ben. Het is zo fijn, een kleed in dat in de was kan. En de looks passen ook gewoon héél erg goed bij de rest van ons jungle huis.

lorena canals mamamosi-4202.jpg
Het eerste kleed in de oude slaapkamer
IMG_0362
En twee jaar geleden in de kinderkamer

Wasbare vloerkleden van Lorena Canals

Naast dat er erg veel mooie ontwerpen in de collectie zitten, hebben de kleden van Lorena Canals ook het bijzondere kenmerken dat ze wasbaar zijn. Waren alle vloerkleden dat maar! In de jaren met een kind in huis heb ik al twee kleden weg moeten doen en ligt er één die eigenlijk een goede wasbeurt nodig heeft, maar dat niet zou overleven. Kleine kinderen morsen en spugen nou eenmaal veel. En een kleed naar een professionele reiniger brengen doe ik dan ook weer niet. Lorena Canals heeft de oplossing; want deze kleden kunnen dus gewoon in je eigen wasmachine. Dat is niet alleen fijn met vlekken, maar ook voor het onzichtbare vuil een stuk hygiënischer. Bovendien wordt er enkel gebruik gemaakt van natuurlijke kleurstoffen en voldoen de kleden aan de veiligheidseisen voor kleine kinderen.

IMG_0360 2.JPG

Vloerkleden voor elke ruimte

Zodra het kleed in de woonkamer aan vervanging toe is, kies ik zeker weer voor Lorena Canals. Het feit dat het kleed dan in de wasmachine kan is een groot voordeel, maar ook de designs zijn geweldig. En er is mega veel keuze. Een hippe Bereber look, de Kaarol earth print en het kleed met botanische print zijn een paar van mijn favorieten. Er zijn ook kleden in grappige thema’s zoals vissen, space figuren en vlaggen. Hou je meer van wol op de grond? Kijk dan bij de lijn met niet wasbare wollen kleden. Deze zijn wat dikker en steviger en fijn om op te spelen.

Wasbare kussens, wanddecoratie, dekens en manden

Het eerste item van Lorena Canals dat wij in huis hadden was overigens niet het Monstera vloerkleed. Eerder kocht ik al een mooi kussentje in de vorm van een blad. Deze past leuk bij het nieuwe kleed, maar er zijn nog veel meer kussens die de kamer met het kleed helemaal af kunnen maken. Bij bijna elk kleed is er wel een kussen gemaakt en vaak passen er zelfs meerdere heel goed bij. Het zijn trouwens niet alleen de kussens die het afmaken, maar ook de wanddecoratie, dekentjes en manden. Op onze kinderkamer hangt nu een heel mooi wandkleed met wereldkaart van Lorena Canals.

4 gedachtes over “Wasbaar Jungle vloerkleed

  1. Wat een geweldig leuk kleed is dat zeg! En pas helemaal bij alle mooie items die je in je huis hebt! Dat wasbare is inderdaad ideaal, ons kleed in de woonkamer begint er met een tweejarige toch langzaam erg afgeleefd uit te zien.. deze ga ik onthouden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s