Magische regenjas van Holly & Beau

Wie houdt er van regen? Dat zullen niet veel mensen zijn. Althans, volwassenen dan. Kinderen lijken er een stuk minder last van te hebben, die stampen met plezier in de plassen. Toch maar naar buiten in die buien dus, maar dan moet je natuurlijk wel goed ingepakt zijn. En hoe kan dat beter dan met een magische regenjas, die verandert zodra de druppels naar beneden vallen. De coole regenjassen van Holly & Beau krijgen kleur zodra ze nat worden en maken van neerslag een feestje.

Hoe werkt dat?

De magische kleur technologie die ervoor zorgt dat de jassen van kleur veranderen heeft de prijs voor innovatie van het jaar 2014 gewonnen. Hier ging jaren van onderzoek en ontwikkeling aan vooraf. Hoe het precies werkt kan ik dan ook niet uitleggen, want dat is geheim. Zodra de jas nat wordt komen de mooiste kleuren in de prints tevoorschijn en als hij weer droog wordt is het weer wit. Om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren worden alle jassen van Holly & Beau met de hand gemaakt. Van het printen van de stof tot het inpakken voor verzending.  De jassen ademen, zijn waterproof, lichtgewicht en kunnen in de wasmachine. Er worden geen schadelijke stoffen gebruikt om de magische ervaring tot stand te brengen. Ze hebben een UV factor 30 en zijn PVC vrij.

Onze ervaring

I love it! Mosi wou de jas direct aan, al was het nog te koud voor alleen een regenjas. Ik heb dus gewoon zijn winterjas onder de regenjas aan gedaan en hup daar gingen we door de stortbui heen op de fiets. En daar kwamen ze hoor. Alle witte dino’s kregen kleur, wat gaaf! Ik heb echt nog nooit zo’n toffe regenjas gezien en zou willen dat ze er in mijn maat waren. Dan liep ik absoluut naast Mosi te stralen in de regen. Wat handig is, is dat de jas heel licht is en op de rug een zakje heeft zodat je hem ook voor onverwachte buien mee kan nemen. Al vind ik het jasje ook mooi als hij niet nat is en zal hij ook prima dienst doen als zomerjasje als het niet regent.

IMG_6324.jpg

Zebra’s, dino’s, robots en monsters

Er zijn wel acht verschillende designs om uit de kiezen. Van zebra tot cupcake en van dino tot robot. En een regenoutfit is natuurlijk niet compleet zonder paraplu, dus die hebben Holly & Beau ook in matchende print als je wil. Hou de paraplu dan stiekem wel even dicht als je net buiten bent, anders mis je het magische moment van de coole jas nog.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s