Mooie sustainable items voor de babykamer van Trixie

Trixie ken ik al jaren. Met Mosi heb ik al het nodige van het speelse merkje mogen ontdekken. Hij heeft de heerlijke zachte pyjama’s gedragen, in een kleurrijke slaapzak geslapen, verkleedt zich af en toe nog als Mr. Lion en was onafscheidelijk met zijn eerste rugzakje. Een groot deel van deze spulletjes heb ik alweer met plezier doorgegeven aan andere kindjes, maar mede vanwege de fijne ervaringen met het merk kies ik nu voor de baby weer voor een hoop moois uit de collectie van Trixie. Ik kies voor een combinatie van aardse tinten uit de nieuwe collecties Ribble Moss, Ribble Ochre, Bliss Olive en Bliss Rust, wat weer mooi combineert met de vrolijke print Groovy Giraffe. 

Fijn slapen met Trixie 

Het allereerste wat ik orde wilde hebben voor de baby is een fijn slaapplekje en alles wat daarbij hoort. Ik heb gekozen voor een Bliss Rust wiegdekentje met fleece om de baby lekker warm te houden. Deze past perfect bij het behang in de babykamer, maar zal ook goed staan in de rest van ons huis. Voor de zomer zijn er ook luchtigere dekentjes en er is ook keuze uit vele slaapzakken en dekbedovertreksets om lekker onder te slapen. Wil je de slaapkamer nog wat knusser maken? Dan kan je het afmaken met een bedomrander, hemeltje of muziekmobiel in een kleurtje of print die goed bij de rest past. Ik ben zelf erg blij dat ik het nieuwe Ribble Moss babynestje in huis heb, want zo lief als een slapende baby in het eigen wiegje is, zo graag liggen ze ook dichtbij waar jij bent. Een babynestje maakt dat net wat flexibeler en de kleur maakt het dat ik hem nog graag in de woonkamer zie ook.  

nestje, dekentje en kralenbal

Alles voor rond de commode

Naast het slapen zal je de eerste tijd ook zeker veel aan de commode staan. Zo’n 10 luiers per dag gaan er doorheen. Een plek om eens goed naar te kijken wat aankleding betreft dus, want ziet er wat vrolijker uit dan sta je er misschien ook liever. Een mooie hoes voor het aankleedkussen in combinatie met een fijne toilettas, goede tetra doeken en washandjes en wat handige opbergmandjes kunnen het een stuk fleuriger maken. Ik vind zelf de lange washandschoenen erg leuk. Daarmee is het een stuk minder glibberig onder de douche met een baby en kan je je veilig en met plezier samen wassen. Daarna lekker in een zachte badcape en je badritueel is bijna af. Voor iets grotere kindjes zijn er ook hele leuke badjasjes. Dat vind ik zo schattig en handig na het badderen maar ook na het zwemmen. 

Onderweg met Trixie

Heb je het thuis helemaal ingericht? Vergeet dan alles wat je onderweg goed kan gebruiken niet. Voor veel heeft Trixie ook daar een oplossing voor. Een voetenzak is geen overbodige luxe in de winter en een hoes voor de autostoel kan hem niet alleen opvrolijken maar ook net wat comfortabeler maken. Ook aan een speenketting, verschoningsmatje, verzorgingstas en zonnehoedjes is gedacht. Je bedenkt het niet of Trixie heeft het in het aanbod. Voor de allerkleinsten, maar ook voor kindjes van een jaar of zes. Van rompertje tot boekentas en van slabbetje tot regenjas. Járen kan je bij Trixie terecht. 

Trixie en duurzaamheid

Naast dat de collectie van Trixie erg breed en veelzijdig is, is het merk ook duurzaam opgezet. Dat gebeurt op verschillende manieren; er wordt niet alleen gekeken naar de materialen en productieketen, maar er is ook oog voor de werkelijke functionaliteit van het product. Een artikel waar je niet echt tevreden mee bent beland al snel ongebruikt in een hoek en dat is allerminst duurzaam. Door voor kwalitatieve materialen zoals biokatoen te kiezen., met duidelijke was- en onderhoudsvoorschriften kan zo’n product waar je juist wel zeer tevreden mee bent juist nog jaren mee. Van baby op baby en kindje op kindje. Echte stukken om van te gaan houden dus. En vanwege de combinatie van verschillende collecties die onderling goed combineren; zowel eyecatchers met opvallende kleuren en levendige prints en neutralere collecties is er voor ieder wel wat wils. 

Ontdek hier de nieuwe Trixie collecties, wat is jouw favoriet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s