Denim regenkleding voor mama en mini

Mosi heeft zijn puffy regenjas van GOSOAKY nu lang genoeg gedragen als het aan mij ligt. Niet omdat de hij de jas niet meer leuk vindt, of omdat ik erop uitgekeken ben. Ik ben gewoon heel hard toe aan warmer weer. Met af en toe een bui, dat is prima, maar de temperatuur van -7 de afgelopen week is dus niks voor ons. Dan maar binnen kijken naar de nieuwe lente- en zomercollecties en dromen dat je het kunt dragen. En wat is die nieuwe collectie van GOSOAKY gaaf! De denimstof is mijn favoriet – en heb ik nou geluk – die is er ook in mijn maat.

Denim regenkleding

Denim regenkleding, hoe cool is dat! Niet meer dat meestal toch typisch regenkleding achtige stofje, maar gewoon stoere denim in de regen. En nog écht waterproof ook. Het lijkt wel een droom! Voor Mosi twijfel ik tussen de fijne wat langere Lazy Geese en de super stoere The Crow. De eerste jas heeft een wat klassieker regenjas model en is dus handig. The Crow vind ik heel tof omdat het echt het model van een klassiek spijkerjasje is, maar dan waterbestendig. En dat is er ook nog een hele gave denim overall; Four Flies. Wind- en regenproof; een super outfit voor een regenachtige lentedag waarop je toch naar buiten wil. Mosi wil altijd naar buiten, mits de temperatuur ok is. Dit zou dus ook een heel fijn pak zijn om lekker in te ravotten op het strand.

Lazy Geese
Lazy Geese
The Crow
The Crow
Four Flies
Four Flies

Fijne nieuwe kleuren

Naast de denim variant zijn er natuurlijk ook weer fijne nieuwe kleuren aan de huidige collectie toegevoegd. Een lieve zachte kleur geel, dat blijft toch een favoriet bij regenkleding. Het brengt direct wat zon op een donkere regenachtige dag. De groene kleur desert sage vind ik zelf ook echt prachtig. Een klassieke, maar toch ook super hippe kleur. En dan is er ook nog mooi roze, donkerblauw, mint en er zijn weer twee grappige prints en modellen met ruches. Dat fleurt lekker op.

Ook voor pap en mam

Ik zei het vorige keer al, wat vind ik het leuk dat GOSOAKY ook unisex volwassen modellen heeft gemaakt. Dit keer is de denim stof ook doorgetrokken naar de volwassenlijn. Dat kan toch niet anders dan een hit worden? Ik zie mezelf al lopen met Mosi. Ik in mijn Denim Daddy Longlegs en hij in zijn bijpassende pak of jas ernaast. Het fijne bij GOSOAKY vind ik dat je er ook gewoon leuk bijloopt als het een zonnige dag is (of lijkt te zijn). Want komen die vervelende buien niet altijd onverwachts? Als je je regenkleding altijd kan dragen ben je goed voorbereid t en kom je overal stijlvol en droog aan, ook als je net als ik meestal op de fiets bent.

DADDYLONGLEGS_DENIM_FRONT_GOSOAKY_SS18_1024x1024
Daddy Longlegs

DADDYLONGLEGS_DENIM_BACK_GOSOAKY_SS18_1024x1024

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s