GOSOAKY – een puffy regenjas

Regen, regen, regen. Nu verwacht ik dat altijd wel in de herfst – die we afgelopen week aangetikt hebben – maar ook de zomer was dit jaar behoorlijk druppelig. Dat bracht mij op een zoektocht naar een leuke regenjas voor Mosi. Naar buiten dat wil hij zelfs met hondenweer en bovendien doen we heel veel te fiets. Ook dan kun je soms een stortbui helaas niet altijd ontwijken. Goed inpakken dan maar. Mosi draagt nu (ook op droge dagen) zijn donkerblauwe Drunken Monkey Puffer Jacket van GOSOAKY. Een lekkere warme regenjas met reflecterende pinstripe. Extra veilig nu de dagen steeds donkerder worden.

20170930-20170930-DSCF993020170930-20170930-DSCF993920170930-20170930-DSCF9946

GOSOAKY

GOSOAKY is oer-Hollands. Genoeg ervaring met regen gehad voordat ze aan het avontuur begonnen dus. Idee was om de beste regenjassen te maken, zodat kinderen ongeacht het weer lekker naar buiten konden. Focus lag op één ding; met als resultaat een super goede lijn waterproof jassen voor kinderen over de hele wereld. En nog stijlvol ook; de kleuren, pasvorm en stoffen zien er top uit. De jassen kunnen het hele jaar gedragen worden met als pluspunt bij de herfstcollectie: de extra veilige reflecterende prints. De designs zijn tijdloos – zodat de jassen extra lang gedragen kunnen worden. En er wordt veel waarde gehecht aan duurzame en eerlijke productie, om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Rain-cape-crouching-Tiger3Raincoat-Chameleon-CatRaincoat-Elephant-Man

Herfst/Winter 2017

Bij de nieuwe collectie horen natuurlijk de nieuwe seizoenskleuren van de classic modellen; de Crouching Tiger cape, Catwoman, Eagly Eye, Elephant Man, Wild Geese, Honey Bee, Black Swan, Hidden Dragon en Roger Rabbit. Ook zijn er aan aantal grappige nieuwe modellen toegevoegd aan deze collectie. Wat dacht je van de gave colourblock jassen met de naam Chameleon Cat of de lieve Circus Monkey jas met ruffles. Super handig is de Snake Pit 4-1 jas. Die kun je écht het hele jaar door gebruiken. Onder de regenjas zit een lekker warm bomberjack. Deze is nog tweezijdig draagbaar ook en is zowel met als zonder regenjas bruikbaar. Handig! Het grappigst is wat mij betreft de grijze Elephant Man jas (en broek). Deze is gemaakt van gecoat sweatstof. Een uber comfortabele look, maar wel stortbui proof.

 

Twinnen met Daddy longlegs

Ik was een beetje jaloers op deze coole lijn kinderregenjassen en vroeg me direct af of er geen jas voor volwassenen bij kon komen. Nou zijn die dus sinds de nieuwe collectie toegevoegd. Perfecto! Ik ben namelijk vaak nog meer de klos in de regenbui voor op de fiets, dan Mosi in zijn zitje achter. De meeste ‘normale’ jassen lekken door en in mijn huidige regenjas wil ik buiten de regenbui om eigenlijk niet rondlopen. Meestal is het kiezen of delen dus; maar met de GOSOAKY jas niet. Die zijn super functioneel met ‘bike wings’ achter drukknopen zodat je benen ook droog blijven op de fiets. Doe je die knoopjes dicht, dan is het gewoon een mooie stijlvolle lange jas waar je ongegeneerd in het droge mee gezien kan worden. Hoeveel regenbuien zal ik nog trotseren tot ik hem aanschaf?

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s