Botanische print op hout – KEK Amsterdam

Het afgelopen jaar zijn er steeds meer planten bij ons in huis gekomen. Zelf heb ik het gevoel dat daarmee het huis steeds meer ons thuis is geworden en dat terwijl we hier al 3 jaar wonen. Planten brengen leven in huis. Het groeit en bloeit, vraagt aandacht, maar geeft ook veel terug. Voorlopig blijft het aantal planten bij ons in huis dus nog wel rustig groeien. Ook de rest van het interieur is met de komst van de planten meer richting botanische sferen gegaan. Ik kies steeds meer voor aardse tonen, veel groen en natuurlijke materialen. En aan de wand hangt sinds kort een echte botanische blikvanger van KEK Amsterdam. Een print op hout van een bananenboom.

KEK Amsterdam afbeelding op hout

Prints op hout van KEK Amsterdam

KEK Amsterdam heeft een hele lijn prachtige prints op hout. Van een kleine print van 45 x 60 cm tot een mega grote plaat van maar liefst 120 x 180 cm. Dat is groter dan ik zelf! Hoe gaaf om je kamer daarmee direct een goede sfeer te geven. Wij hebben de medium variant aan de muur van 60 x 80 cm. Een fijn formaat waar je altijd wel een mooi plekje voor kunt vinden. De prints worden zonder naden gedrukt op één stuk Ecoplex hout. Dat is milieuvriendelijk multiplex van populieren hout, opgebouwd uit meerdere dunne laagjes hout (18 mm dik). De zijkant van het paneel krijgt daardoor een karakteristiek spekkoek-effect. Heel fijn is het ophangsysteem waarmee je het paneel zwevend op je muur kunt bevestigen. Je bevestigt eerst een deel op de muur (met een waterpas) en het andere deel dat al op de plaat bevestigd is hang je er dan zo in. Makkelijk, mooi recht en super stevig aan de muur dus.

KEK Amsterdam afbeelding op houtKEK Amsterdam afbeelding op hout

Andere producten van KEK Amsterdam

KEK Amsterdam is een ster in wanddecoratie en heeft naar de gave prints op hout nog veel meer mooie wandversiering. Misschien ken je de muurstickers voor de kinderkamer wel? KEK Amsterdam heeft leuke sets waarmee je elke kamer in een handomdraai omtovert tot leuke kinderkamer met nijntje, Pluk, Pim & Pom, dierenfoto’s, bomen of schoolbord stickers. KEK heeft ook erg leuk behang voor zowel de kinderkamer (denk aan snoep of kikker) en voor jezelf. Ik ben weg van het tropische behang met palmbladeren. Ook het fotobehang met bijvoorbeeld Italiaans marmer, geschilderde wolkenluchten of geschilderde landschappen zou ik zo op onze muren zien. En ik de kinderkamer kun je menig prentenboek reuzegroot op de muur aanbrengen, hoe blij zullen ze daarmee zijn. De lachende tijger van Marije Tolman of De gelaarsde kat van Noëlle Smit. Heel anders, maar ik kan dit jullie niet onthouden, zijn de kattenpandjes van KEK Amsterdam. Het is dat we geen kat hebben, maar ik vind ze echt geweldig. Het zijn kleine kartonnen kattenhuisjes; van fabriek tot loft.
KEK Amsterdam Muursticker kinderkamerKEK Amsterdam muursticker kinderkamerKEK amsterdam tropisch behangKEK Amsterdam kattenpandje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s