Funfruit: Bosbessen regenwolkje

Deze fruit DIY is eigenlijk bijna te simpel om te delen, maar toch doe ik het. Het is namelijk juist een goed voorbeeld van hoe simpel het kan zijn om een leuk bordje fruit voor te schotelen. Daar hoef je echt niet een hele bonte fruitschaal voor in huis te hebben, en ook verschillende uitstekertjes of goede snijvaardigheden heb je niet nodig. Leg het hapje voor je peuter gewoon in de juiste vorm neer en je bent al een heel eind. Van bosbesjes maak je bijvoorbeeld binnen een halve minuut een lekker regenwolkje. Bosbessen zijn bij veel kinderen favoriet en nog super gezond ook!

PS. Het leuke bordje is van Fox Frog & Penguin. 

20170815-20170815-DSCF8062-3.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s