Fox Frog & Penguin

Gekke namen trekken mijn aandacht en dat was dan ook de reden dat ik direct doorklikte toen ik de naam Fox Frog & Penguin tegenkwam. Hoe cool is die! Het bekt lekker en is een beetje maf. Het zal ook wel met mijn liefde voor dieren te maken hebben dat het me zo aantrok; gelukkig maakt de collectie vol gave dierenprints de naam helemaal waar. En dat stopt heus niet bij een vos, kikker en pinguïn. Er zijn tijgers, giraffen, walvissen, ijsberen en noem maar op.

20170720-20170720-DSCF6816.jpg

Fox Frog & Penguin

Het kleine ecologische merkje van zussen Jenny en Jonna is begonnen met de geboorte van Jenny’s eerste kind Freja.  De zullen ontwierpen een olifanten family voor naast het wiegje van Freja. Iets moois om naar te kijken speciaal voor haar jonge oogjes, die nog niet meer konden zien dan simpele vormen en sterke contrasten. En met het opgroeien van Freja, ontwikkelde ook het merk zich. Er kwamen posters bij om haar vormen, kleuren, cijfers en letters te leren. En met de geboorte van hun volgende kinderen, groeide ook de collectie producten uit tot het mooie arsenaal dat ze nu hebben. Met het groeien en ontwikkelen van de kinderen doen de zussen gewoon mee, want Fox Frog & Penguin is nog lang niet uitgegroeid. Het avontuur zetten ze voort en ook de nieuwe producten blijven komen.

20170714-20170714-DSCF6711.jpg

Bordjes, muurstickers, posters & flash cards

Het gave servies met de toffe prints is voor mij echt een hoogtepunt in de verzameling coole dingen. Ik maak bordjes graag leuk op om van het eten een feestje te maken. Dit servies maakt dat zo makkelijk! De prints zijn super vrolijk. Er is een beker, kom en bordje van elke set dus je kunt een hele maaltijd in stijl serveren. En bovenal vindt Mosi het super gaaf. Zijn beker met fruitprint gaat tijdens het drinken drie keer in de rondte omdat hij alles wil zien en aanwijzen.

Muurstickers

De muurstickers van Fox Frog & Penguin vind ik ook heel tof. Deze zijn namelijk helemaal niet kinderachtig, maar juist heel stijlvol. En dat zie je niet veel bij muurstickers voor kinderen. Dat er gekozen is om alleen het silhouet te gebruiken vind ik erg goed uitpakken. En het gave is dat de stickers gemaakt zijn van krijtbordsticker, je kunt er dus ook nog op kliederen. De giraffe kan zo bijvoorbeeld heel goed dienen als groeimeter.

22238850-ifA3N.jpg

Posters

Een poster met een wereldkaart vind ik mega leuk voor een kinderkamer, maar hoe maak je die aantrekkelijk voor kleine kinderen. Voeg dieren toe en je bent klaar, dachten de zussen. Nou dat werkt dus super! Mosi vindt het helemaal leuk om alle dieren aan te wijzen en als hij straks iets ouder is zal ik samen met hem ook de landen afgaan. Er zijn ook andere prints waar iets mee te leren is. Denk aan een poster met verschillende soorten fruit, een ABC, een telposter en een robotposter met vormen.

Flashcards

Zoek je nou echt iets om samen een leerzaam spelletje te doen? Dan zijn de flashcards ideaal. Hiermee kun je steeds iets anders leren. Van kleuren tot tellen en van dieren tot vormen. Het zijn setjes van steeds een aantal dubbelzijdige gelamineerde kaartjes waarvan je steeds een nieuwe kunt laten zien aan je kindje. Die kan dan zeggen wat het ziet en leert daarmee op een speelse wijze nieuwe vaardigheden. Dit zal vast een stuk fijner gaan dan met een boekje, waarmee je altijd dezelfde volgorde aanhoudt. Ik vind het een erg leuke manier van spelen en leren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s