Funfruit: Wortelige leeuw

Als je een poezenliefhebber in huis hebt, dan kun je daar wat mee. Katachtigen zijn namelijk heel leuk na te maken met eten. Een paar snorharen doen eigenlijk al heel veel. Ik heb dit keer echter gekozen voor een harige leeuw. Worteltjes en appel zijn hier de laatste tijd favoriet, dus daar wilde ik wat mee doen. De wortel kun je met een keukenmachine klein maken, of kant en klaar bij de supermarkt kopen. Een plak appel erop en een gezichtje en je hebt een toffe leeuw op je bord. Mosi vond deze heel cool!

20170801-20170801-DSCF7668

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s