Baloot Studio

Speelmatten, ze zijn er in alle soorten en maten. De super zacht en knuffelige zijn fijn voor de kleinsten, die nog lekker op hun buik liggen. Is je kindje wat ouder, dan is een stevigere ondergrond fijner kwam ik achter. Mosi’s houten dieren vielen namelijk constant om op ons kleed en ook een goede treinbaan bouwen bleek lastig. Zo ging ik dus op zoek naar een alternatief en kwam ik uit bij Baloot Studio. Deze start up uit Israel maakt speelmatten van kurk. Een duurzaam en natuurlijk alternatief, waar ik zelf erg blij van word.

63-Aya-Wind_grande

Baloot Studio

Techiya Witman en Moriya Erman zijn de dames achter Baloot Studio. Met achtergrond in Industrieel Design en Architectuur zijn deze dames de perfecte combinatie voor een goed designteam. Ze maken simpele, natuurlijke, warme en bovenal unieke producten voor kinderen. Kwaliteit, schoonheid en eenvoud maken de speelmatten mooi en stijlvol. En dat helemaal van natuurlijke materialen, wat wil je nog meer.

57-Aya-Wind_grande

Rond, vierkant of tegels

Baloot Studio heeft op dit moment 4 soorten speelmatten in het assortiment. Een vierkante mat met circusfiguren, een ronde mat met een tekening van een dorpje, een vierkante mat met stippen en tegels met verschillende figuren waar je zelf je eigen samenstelling in kan maken. Die laatste is mijn favoriet, omdat kinderen er niet alleen op kunnen spelen, maar ook mee kunnen spelen. Stel je er wat fantasie bij voor en de tegels zijn eilanden, bruggen of wegen. Het fijne aan de kurkmatten is dat je kind op een warme ondergrond zit – die zachter is dan de vloer –  maar hard genoeg om alles op te kunnen doen. Ze vouwen niet dubbel, slaan niet om en je glijdt er niet over uit. Ideaal voor kindjes die beginnen te kruipen. Bovendien is het ook fijn dat het stijlvol mixt in je interieur. Elk ontwerp komt in verschillende formaten en is dus geschikt voor elke ruimte.

 

2 gedachtes over “Baloot Studio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s