10 originele uitdeelcadeautjes

Het regent kleine cadeautjes bij Mosi op het kinderdagverblijf. Er gaat elke maand wel weer een uitdeelcadeautje mee van een jarig groepsgenootje. Hartstikke leuk natuurlijk, maar waar haal je nog inspiratie vandaag als al tientallen ouders op de groep je voor zijn geweest. Ik heb een aantal tips:

1. Je kent de leuke lampjes van A Little Lovely Company misschien wel. Die zijn er nu ook in mini formaat! Perfect als uitdeelcadeautje. Je koopt ze in een setje van drie met bijvoorbeeld een zon, maan en regenboog ( €6,50 per set). a-little-lovely-company-mini-sun-moon-rainbow-shelf-decor-1c8.jpg2. Een persoonlijk cadeautje vind ik ook altijd leuk. Met de wel bekende houten letters bijvoorbeeld Djeco kun je elk kindje de eigen voorletter mee naar huis geven. De houten dieren letters van Djeco zijn onder andere bij psikhouvanjou te koop (1,95 per stuk).

abcletterssh.jpg

3. In dezelfde categorie als de houten letters is dit een leuke voor de zomerkindjes. Bij Hema verkopen ze zandvormpjes met alle letters van het alfabet. Geef elk kindje de eigen letter (nou hopen dat ze er niet teveel met dezelfde letter zijn) en je hebt een leuk persoonlijk zomercadeautje. Per alfabet ben je € 4,00 kwijt.

alle-leeftijden-8-x-65-groen-lichtblauw-donker-blauw-geel-rood-15860127-pdpmain.jpg

4. Bij de Hema hebben ze verder een heel assortiment aan kleine cadeautjes, daar zit vast iets bij wat nog niet voorbij is gekomen bij een ander jarig kindje. Kies bijvoorbeeld voor de houten dieren ( € 1,00), houten autootjes ( € 1,25), een puzzeltje ( € 1,00) of kleine boekjes ( 1,00).

geschikt-voor-alle-leeftijden-15-x-15-15170081-pdpmain.jpg

 

5. Nog één keer Hema dan: deze houten taartjes zijn toch ook helemaal in verjaardagsstijl. Dan valt er thuis ook nog wat te snoepen. Je koopt een setje van zes taartjes voor maar € 5,00. En grote kans dat andere ouders hier straal voorbij lopen richting de kleine losse speeltjes.

vanaf-10-maanden-4-15100043-pdpmain.jpg

6. Vingerpoppetjes: Mosi vindt ze super grappig! Je vindt ze bijvoorbeeld bij Flying Tiger. Een setje van 5 voor € 4,00.

1701017.png

7. Op Ajusa kwam ik deze kleine houten dierentolletjes tegen (€ 0,55 per stuk). Zijn ze niet leuk? Kleine kinderen kunnen zelf natuurlijk nog niet tollen, maar ik denk wel dat ze hun ogen uitkijken als ze het tolletje zien draaien.

tolletje-dieren.jpg

8. Boekjes heb je nooit genoeg. Van veel bekende prentenboeken worden ook pakketjes met een stuk of 10 kleine uitdeelboekjes gemaakt. Zo kun je bijvoorbeeld 10 kleine Kikker boekjes kopen voor € 10.

9200000006516964.jpg

9. Je hoeft natuurlijk niet per se iets te kopen wat voor thuis bedoelt is. Met deze hoedjes zorg je ervoor dat alle kindjes een leuk hoedje op hebben tijdens de verjaardagsviering van je kind (8 hoedjes voor € 10).Partyhoed__00030229_195_SB_online_store_1.jpg

10. De afsluiter van deze lijst is helemaal niet zo origineel, maar eerder een klassieker. De bellenblaas! Jong tot oud heeft plezier als de bellen ronddwalen door de lucht. Hier maak je zelfs ouders blij mee, want wedden dat zij stiekem ook genieten als ze de bellen voor hun kind mogen blazen. Twee potjes voor € 1 bij Flying Tiger.

11463.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s