Printable: kleurplaat raket

Met een ruimte thema in de kinderkamer, kon een raket kleurplaat hier niet ontbreken. Een stoere kleurplaat die leuk is om op te hangen in je kamer nadat hij ingekleurd is. Als je de raket op wat groter steviger papier uitprint, dan zou je hem ook kunnen uitknippen en samen met wat sterren aan een draadje aan het plafond kunnen hangen. Zo heb je al snel een zelf gemaakte raket mobiel. Leuk voor kamertjes met een ruimte thema. Daar schreef ik al een blog over met inspiratie trouwens. Mooi sterrennacht behang, een mobiel van het zonnestelsel zijn bij ons de basis van het kamertje, maar je kan zoveel kanten op met het thema dat je het ook helemaal anders kan doen. The sky is the limit ;).

Kleurplaat raket, je kan de afbeelding opslaan en afdrukken of het bestand hieronder downloaden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s