Een dag op pad met Develab

Herfst betekent nieuwe schoenen! Deze hele prachtige zomer lang liep Mosi het liefst op sandalen en zijn witte sneakers, maar dat kan inmiddels echt niet meer. De sneakers zijn helaas bijna te klein en de sandalen zelfs met sokken te koud. Nu liep Mosi anderhalf jaar geleden al met veel plezier op zijn stoere Develab laarzen rond en dus heb ik daar nu weer voor gekozen. Lekker warm, stevig, stoer én makkelijk zelf aan te trekken. Hij blij, ik blij.

mamamosi-2560.jpg

Toffe stevige herfstlaarzen

Ik ben een gek op schoenen en misschien iets kritischer dan de gemiddelde ouder, maar ik vind het dus best lastig om een beetje toffe jongensschoenen te vinden. Voor meiden is er veel meer keuze (zoals met alle kleding eigenlijk). Toen ik twee jaar geleden die jongensboots zag was ik al mega blij met de vondst en ook nu staat het weer zo cool. Mosi is gelukkig ook dolblij met zijn laarzen, wat echt belangrijk is want anders trekt hij ze ook werkelijk niet aan. We zijn vandaag op hele dag op pad geweest met zijn nieuwe laarzen aan en ze hebben de speeltuintest weer doorstaan. Bij veel schoenen vind ik het jammer als ze slijten, maar deze zijn echt van stevig (bijna onverwoestbaar) leer en vind ik stiekem zelfs nog iets mooier worden als ze net wat krasjes hebben. Het vorige paar van Mosi (we zijn inmiddels 4 maten verder) ziet er na maanden dragen echt meer dan prima uit.

mamamosi-2604.jpg

mamamosi-2595.jpg

mamamosi-2629.jpg

 

In de stad en in de natuur

Met deze stoere boots kun je eigenlijk alle kanten op. Wij zijn lekker naar de speeltuin gegaan, hebben in het rosarium gestruind en waren er bijna het museum mee in gegaan. Het was mooi zonnig hersftweer, maar ze zijn niet te warm. Ze hebben zand, gras en ganzenpoep gezien, maar hebben geen poetsdoek nodig om weer mooi te zijn. Het is de ideale peuterlaars. Nu ik al heel wat schoenen voor Mosi gekocht heb, kan ik oprecht zeggen dat het het waard is om schoenen van goede kwaliteit te kopen. Ook al groeien de voeten snel en dragen ze ze misschien niet af. Ik heb zoveel verschil gezien. Bij schoenen die niet goed aansluiten valt en struikelt Mosi dus ineens (hij is normaal niet zo klunzig). Daar let ik nu dus extra goed op. Het verschilt per kindje welke schoenen het beste aansluiten, dus ga vooral passen. Ik ben blij dat wij Develab hebben ontdekt, want die zitten Mosi als gegoten. Liever één paar goede schoenen, dan meerdere minder fijne.

mamamosi-2640.jpg

mamamosi-2655.jpg

mamamosi-2642.jpg

Hulp met kiezen

Vind je het lastig om te weten welke schoenen goed zijn voor jouw kindje? Develab heeft een schoenenkiezer ontwikkelt die je daarbij helpt. Ik vind het ook altijd lastig om de maat te bepalen, dat doe ik daarom allerliefst in een schoenenwinkel. Dan kun je ook direct passen. Bij Develab wist ik dat het model goed was en het valt gewoon goed op maat wat het minder ingewikkeld maakt om online een keuze te maken.

mamamosi-2580.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s