De ideale zomerjurk van Numero 74

Mijn favoriete zomerkledingstuk is de lange jurk. Zeker als de zomer pas net begonnen is en mijn benen nog geen zonnestraal gezien hebben. Het is lekker luchtig, maar toch gekleed. En je hoeft verder helemaal nergens meer over na te denken, want de jurk is de hele outfit. Nu aas ik al een hele tijd op íets uit de collectie van Numero 74, omdat ik de de kleuren en materialen zo prachtig vind. Een foto van Marrit van Done by Myself in een prachtige roze lange jurk van Numero 74 bracht me er toe ook eens te kijken naar de mum collectie bij Lidor. En nog geen dag later lag hij op de mat; mijn nieuwe lievelingsjurk.

Numero 74

Mum collectie Numero 74

Lidor heeft de grootste collectie Numero 74 van de Benelux, wat inhoudt dat ze ook een grote ‘mum-collectie’ hebben. Dat is super fijn, want als je één item hebt gedragen wil je meer. Ik heb de lange jurk, zonder mouwen, in de kleur gold. Eigenlijk wil ik nu ook een lange rok, een lange jurk met mouwen en korte jurk. Om te beginnen dan.. Mijn hele kledingkast zou uit Numero 74 kunnen bestaan. Ik word ontzettend blij van de rustgevende kleuren in de mooiste tinten en de stof is super fijn. Wist je trouwens dat alles als je het binnen krijgt een heerlijke geur heeft? Het speciale Numero 74 parfum. Ik heb van deze jurk trouwens de grote maat genomen, dat fladdert lekker en vanwege het koord kun je toch taille creëren.

Numero 74

 

 

Gemaakt in Thailand

De hele collectie van Numero 74 wordt handgemaakt door handwerksters in Thailand. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de eeuwige jeugd en tijdloos. De stoffen zacht en de kleuren uniek. Die unieke eigen Numero 74 kleuren zie je in alle producten terug. Jouw tipi tent kan dus dezelfde kleur hebben als mijn favoriete jurk. In de hele lijn zie je zo terug dat er een duidelijke visie achter Numero 74 zit. De designs zijn minimalistisch en de ideale basis om een fijne, knusse plek te creëren. De kleding is comfortabel en vrij, de speeltenten en kostuums het startpunt van ontdekken en spelen. Er is ruimte om zelf invulling te geven. Je kunt je eigen creativiteit nog laten gaan. Bovenal is het productiemodel top; Numero 74 maakt optimaal gebruik van het talent van de handwerksters, zodat hun kennis en welzijn het meest gewaardeerd wordt. Dit is een reden dat ik het nog fijner vind om bij dit merk te kopen.

Numero 74

Favorieten uit de collectie van Numero 74

Naast de ongelofelijk mooie kleding voor moeder en kind heeft Numero 74 nog veel meer. Mijn favoriet is de gele tipi tent, vanwege de kleur en de geweldige afwerking. De vlaggetjes op de top, de raampjes; het is compleet. En zo mooi dat je hem met liefde elke dag opzet (of eigenlijk helemaal niet meer opruimt). Ook de babyverzorging; zoals de verschoonkussenhoes, slaapzakjes en swaddles vind ik vanwege de stoffen en kleuren ontzettend mooi. Als ik het ooit weer mag doen, dan kies ik mijn baby uitzet bij Numero 74. Het beddengoed voor grotere kinderen en volwassenen kan natuurlijk ook gewoon. Nu kan ik echt nog heel lang doorgaan, want ik vind eigenlijk alles mooi, dus ik sluit af met de tip om eens naar de verkleedkleren te kijken. Wil je een echt ridder of prinses aankleden? Dan doe je dat met Numero 74. Het lijken wel een volwaardige theaterkostuums.

Numero 74

 

6 gedachtes over “De ideale zomerjurk van Numero 74

  1. Hi! Ja dat klopt je moet wel uitkijken met klittenband etc. Ik heb wel al wat haaltjes helaas, dat is wel jammer. Maar goed hij blijft heerlijk om te dragen.

 1. Hey ik zie dat dit een oudere post is dus geen idee of je dit nog leest haha. De jurk staat je echt prachtig. Ik heb net een lange met lange mouwen besteld en twijfel ook over de maat. Van jurken heb ik altijd maat S of M en twijfel of ik de grotere maat moet nemen zodat hij wat losser zit. Maar ben dan bang dat hij veel te wijd wordt. Welke maat draag jij normaal gesproken?

  1. Hi! Dankjewel! Natuurlijk lees ik het nog. Ik hou wel van losjes, dat kies ik altijd boven precies pas. Zeker bij dit model jurk. Ik draag normaal ook s of m, maar vaker M. Als je het koordje niet wil gebruiken zit het wel wat losser. Denk dat het ook afhankelijk van je lengte is wat je het beste kan kiezen. Ik ben 1.75 en wilde vooral geen net te korte lange jurk, wat omtrek had t prima ook de kleinere mogen zijn. Als je twijfelt gewoon 2 maten bestellen en 1 terugsturen, dan kan je rustig passen en kiezen. Veel plezier ervan vast 🙂

   1. Dank je wel! Ik ga ze allebei maar even proberen inderdaad. Nog 1 vraagje: Krimpt hij nog in de was? Gezien het 100% katoen is? Dan kan ik dat nog meenemen in mijn overweging haha fijn weekend

   2. Ik heb hem nog niet hoeven wassen, dus ik weet het niet. Als je koud was krimpt katoen sowieso niet echt toch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s