Slaap schaapje slaap

Schermafbeelding 2016-10-07 om 21.50.51.png

Dit schaapje is één van mijn favorieten in de serie fruitdieren. Hij is zo simpel, maar toch zo schattig. Dit keer heb ik de uitstekers gecombineerd met gewoon fruit in eigen vorm. Snij een banaan in dunnen plakjes en maak er een rondje van, waarbij je ze deels over elkaar heen legt. Dat ziet er meteen al lekker wollig uit toch. Nu een paar druiven door midden en op de juiste plek leggen en je ziet er meteen een schaap in terug. Als je geen druiven in huis hebt, kan het ook met iets anders. Misschien werken krenten bijvoorbeeld wel net zo goed als pootjes en kop. De sterren zijn gemaakt van peer, maar dat kan ook appel, mango, meloen of wat dan ook zijn. Elk stuk fruit waar je plakken van kunt snijden is geschikt om uit te steken tot sterrenhemel. Een heerlijk slaperig toetje of late snack, want banaan helpt bij de aanmaak van melatonine en is dus goed om voor het slapen nog te eten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s