Vijf gave groeimeters

Sinds kort hebben we een groeimeter in huis. Een hele gave van Wee Gallery. Super leuk om zo bij te kunnen houden hoe hard Mosi groeit, want oh wat gaat dat snel. Ik zie hem voor mijn neus omhoog schieten. Als baby worden ze nog vaak gemeten op het consultatiebureau, maar nu we daar steeds minder komen mag ik zelf aan de slag. Dat is toch gaaf om terug te zien later. En die meetlatten zijn ook echt niet suf meer tegenwoordig. Ze zijn alleen al ter decoratie heel tof. Ik heb vijf toppers op een rij gezet. groeimeters.png1. Canvas groeimeter van Wee Gallery (€ 34,95): Ik ben gek op de illustraties van Wee Gallery. Een groeimeter met safari dieren in Wee Gallery stijl was dan ook de perfecte match voor ons. Het is handig dat hij van stof is en met opbergzakje geleverd wordt. Je kan hem dus ook tussendoor weghalen en alleen aan het haakje hangen als je gaat meten.

2. Made of Sundays muursticker (€ 34): de mooie muurstickers van het Scandinavische merk Made of Sundays zijn echt heel grappig. De tekeningen zijn leuk en lief en je krijgt er gekleurde stickertjes bij die je kunt gebruiken om de lengte bij te houden. Heel handig!

3. By Bineke Groeimeter poster (€ 14,95): By Bineke verkoopt verschillende handige groeimeter posters. Heel veel keuze en er zijn o.a. bijpassende naam posters verkrijgbaar. Fijn als je het kamertje een beetje in eenzelfde stijl wil inrichten.

4. IXXI Nijntje groeimeter (vanaf € 49): ook hier in huis is Nijntje favoriet, dus de groeimeter van IXXI kan niet in het rijtje ontbreken. Helemaal omdat aan elke IXXI een leuk DIY aspect verbonden kan worden. Je kan de groeimeter bijvoorbeeld verwerken in een grotere IXXI met eigen foto’s. Of op een later moment foto’s toevoegen die ongeveer bij de lengte naast de foto passen. Gebruik je fantasie en deze groeimeter is nog gaver dan hij al is.

5. Dreamy meetlat muursticker (€ 38,50): deze muursticker is heel subtiel en lief. Hij past goed in een schattige meisjeskamer en trekt niet te veel aandacht. Mooi voor een wat kleiner kamertje waar je liever niet te veel muur wil vullen met een meetlat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s