Mijn kleurige verjaardagstafel met Zuperzozial

Man man man, wat ben ik verwend. Vorig weekend tikte ik de 30 aan en dat vierde ik op de zonnige zondagmiddag. Plan was om al snel richting strand te gaan, maar het werd een heerlijke hangdag aan tafel en in de tuin. Waar ik bij mijn avondfeestjes vooral de show steel met een arsenaal aan cocktails heb ik nu een taart gebakken waar je u tegen zegt. Neem je een kijkje op mijn hapjestafel? Het water loopt mij alweer in de mond.

Hij kon niet wachten

Cheesecake, quiche en veel vers fruit

Bij het samenstellen van de hapjes heb ik lekker gedaan waar ik zin in had. Ik heb gewoon op tafel gezet waar ik zelf op een zondagmiddag heel blij van word. Dat begint met vers fruit; aardbeien, blauwe bessen (Mosi had ze al op voor iemand er 1 kon pakken), appels, druiven en banaantjes. Dan wat hartigs; ik heb mini quiches gemaakt met broccoli, brie en cashewnoten. En dan natuurlijk de taart, want wat is een verjaardag zonder taart. Mijn lievelings allertijden is de cheesecake en chocolade eet ik het liefst elke dag: zo kwam ik op de chocolade cheesecake die uiteindelijk op tafel stond. Een mega machtige taart, maar wel smullen!!

Een kleurige tafel met Zuperzozial

Het totale kleurige servies komt van Zuperzozial. Ik ben dol op kleur ook als het om tafelwaar gaat. Dit past dus heel goed bij mij. En ook bij ons. Mosi helpt namelijk dolgraag en hoewel ook bamboo heus niet onbreekbaar is, is het toch een stuk minder breekbaar dan porselein of aardewerk. Lekker duurzaam dus. En niet alleen omdat je er zelf langer mee kan doen, maar ook omdat het gemaakt is van biologisch afbreekbaar bamboe en mais, versterkt door melamine hars. Een feest op tafel en daarna. Het kan namelijk gewoon in de vaatwasser. Je hoeft niet zelf te poetsen.

Weet je waar ik de kleurtjes dus ook perfect voor vind? Een paastafel. Ik haal volgende week dus alles weer uit de kast. Ontbijt is sowieso mijn lievelingsmaaltijd van de dag en daarmee is Pasen dus echt mijn feestdag! Nog leuke ideeën voor het Paasontbijt?

2 gedachtes over “Mijn kleurige verjaardagstafel met Zuperzozial

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s