Wol, hout en barnsteen met liefde van Lille-Barn

Wollen babykleding, daar ben ik echt een beetje verslaafd aan geraakt. Elke dag heeft Manu minstens één wollen item aan. Zowel in de winter als in de zomer. De positieve eigenschappen van wol, daar heb ik al vaak over geschreven. Er zijn veel voordelen, maar het belangrijkste voor een baby vind ik dat het temperatuur regulerende eigenschappen heeft. Je kindje zal het dus niet snel te koud of te warm hebben. Dat is wel zo fijn bij kleintjes. Het nieuwe merkje Lille-Barn, met een hoop mooie baby- en kinderkleding in de mooiste kleuren merino wol, valt hier dan ook ontzettend in de smaak.

Lille-Barn, uit liefde ontstaan

Lille-Barn, het merk van Maike, is ontstaan vanuit haar eigen voorkeur voor wollen kleding bij haar zoontjes. Ze zocht zelf veel rond naar de fijnste wollen items om haar jongens in te kleden en in te zien rondkruipen en zo begon het te kriebelen. Een eigen label werd opgezet en wat voor een. Uniek aan Lille-Barn vind ik de mooie kleuren. De collectie bestaat uit wat neutralere kleuren en een aantal uitgesproken kleuren. Dat laatste is natuurlijk waar ik dan voor ga, maar bijzonder vind ik dat die kleuren zo ontzettend goed zijn voor zowel jongens als meiden. Als je al wat moois wil verzamelen terwijl je nog niet weet of je een jongen of meisje verwacht is Lille-Barn echt fantastisch. Geeft ook weer lekker makkelijk door aan broertjes, zusjes, neefjes of nichtjes.

Strikmutsjes, boxpakjes, rompers, leggings en truitjes van zachte merino wol

De hele outfit kan je vinden bij Lille-Barn, van romper tot strikmutsje en van legging tot truitje. Niet elk wolmerkje maakt ook truitjes in de kleine maatjes maar Lille-Barn gelukkig wel. Een romper met legging vind ik meestal namelijk niet genoeg, daar doe ik graag nog een wollen longsleeve overheen. Nu kan dat met Lille-Barn dus. Daarbij zijn de rompers er in overslag, korte mouw en lange mouw. Alles wat je wil dus! Aan het begin koos ik veel voor overslag en nu in de zomer trek ik graag korte mouwen aan, maar ook lange mouwen zijn nu fijn. De kleuren van Lille-Barn combineren erg goed, dus je kan lekker mixen en matchen en zo met een paar basis items in verschillende kleuren steeds een nieuwe look creëren. Wol hoef je niet zo snel te wassen als katoen, want het heeft anti bacteriële eigenschappen en houdt geen geurtjes vast, handig dus om zo lekker te kunnen combineren als het shirtje wel vies is, maar het broekje nog makkelijk een dag aan kan.

Houten speelgoed en barnsteen sieraden

Naast al die lekkere wollen kleertjes heeft Maike nog wat andere mooie dingen geselecteerd. Een mooi assortiment houten speelgoed, waarvan Manu nu al fan is van de houten sterren stapelaar. Hij stopt alles in zijn mond en dan zijn natuurlijke materialen wel zo fijn. Later kan hij er lekker mee gaan stapelen en sorteren van groot naar klein en andersom. Een speeltje wat nog jaren mee kan en het staat ook erg mooi op de kast. Naast stapelaars zijn er ook mooie houten dieren, rammelaars en veterspeelgoed. Allen met vriendelijke prijsjes, zo kan je nog eens een leuk cadeautje van hout geven.

De barnsteen sieraden van Lille-Barn zijn niet alleen mooi, maar hebben ook de fijne verborgen kracht dat ze verzachting geven bij doorkomende tandjes. Dat heeft te maken met het barnsteen zuur dat vrijkomt bij het dragen van de amber sieraden op de huid. Naast dat de verlichting bij doorkomende tandjes staat de steen ook bekend om de positieve invloed op onder andere je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde, je zou er stabiel, creatief en vrolijk van worden. Dat grote broer het kettinkje direct aan wou, is dus helemaal geen slecht idee. Wat extra positieve energie kan iedereen wel gebruiken.

Ook zo dol op wol als ik? Hou Lille-Barn in de gaten. Er komt nog een hoop moois aan waar je zeker komende herfst en winter veel plezier van zal kunnen hebben. Hier zullen in ieder geval nog vele maatjes wol van Lille-Barn volgen, want ik ben fan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s