Zoveel zachts van Play at Slaep

Play at Slaep, een merkje waar ik al verliefd op was nog voor ik er ook maar iets van in huis had. Het merkje waar ik het eerste cadeautje voor mijn kersverse nichtje kocht. En het merkje dat mij van lila heeft laten houden. Mocht er ooit een tweede komen, dan zou ik het wel weten. De stoffen zo zacht, de kleuren zo warm. Elke (kinder)kamer zou wel een beetje Play at Slaep kunnen gebruiken. Een maantje, hemeltje of deken. Of gewoon allemaal natuurlijk.

maantjes ❤
mijn luipaard, in Slaep kleuren

Fairmade slowfashion

De stoffen van Play at Slaep zijn 100% puur en natuurlijk geverfd in kleine aantallen in India. Er is geen verspilling, alleen dat wat nodig is wordt geproduceerd. Play at Slaep is een slowfashion label en hoewel het merk zich blijft ontwikkelen, gaat dat wel op een duurzame manier. De hele collectie van Play at Slaep kenmerkt zich door de tijdloze ontwerpen van hoge kwaliteit. En niet onbelangrijk; geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. Voor de vaders, moeders en de gevers met hart & gevoel voor eerlijke materialen die stijl en speelsheid uitstralen.

Mijn Play at Slaep favorieten

Grote maan
Laat ik maar beginnen met de grote maan, die ideaal dienst doet als voedingskussen. Dat is zoveel beter dan de grijze worst die rondslingerde toen Mosi net geboren was. Ik heb die worst zo snel mogelijk doorgegeven aan een andere zwangere, maar mocht ik de maan al gekend hebben dan hadden we die vijf jaar later nog in huis. Hoe leuk ook voor je kindje om babyfoto’s met de maan te zien waar ze jaren later nog mee slapen. Wij hebben nu twee kleine maantjes in huis en ook die zijn zo liefdevol ontvangen. De maan zorgt voor verwondering en de vorm is heerlijk om in je nek te leggen bij het wobbelen, heb ik van horen zeggen ;).

Badjasje
Nog een favorietje: het badjasje. Ik heb iets met badjasjes en zie Mosi al rondlopen op de zondagochtend in zo’n perfect kleurtje. Een genietmomentje, zeker omdat hij verder toch wel bepaald heeft zo vaak mogelijk in voetbalkleren rond te lopen. En wat ook zo leuk is, is dat deze er dus gewoon tot maat 10 – 12 jaar zijn. Heb je meerdere kinderen in verschillende leeftijden dan kan je jong tot oud in een mooie ochtendjas hullen. Zeker ook leuk als cadeautje voor oudere broers en zussen als er een nieuw geboren kleintje overladen wordt met kraamcadeautjes. Je zou er bijna een mama versie bij wensen om het compleet te maken.

Deken
En dan de deken. Ik zoek al tijden naar een nieuwe knuffeldeken voor Mosi. Hij heeft zijn vaste knuffels al een tijd losgelaten maar zijn versleten olifantendeken is nog vaste prik. De rafels hangen eraan. Zou hij te porren zijn voor een fijn exemplaar van Play at Slaep? Welke kleur dan ook, ze passen allen in ons interieur.

Eden Green
Clay

Autumn Glory

De allermooiste hydrofielen

Last but nog least; de allermooiste hydrofielen. Stapels heb je er nodig toch, met een baby in huis? Ik gebruik(te) ze als lakentje, dekentje, zonnedoek, tent, handdoek, speeldoek, knuffeldoek, borstvoedingsjaal, gewone sjaal en de laatste tijd ook als superheldencape. Hele grote swaddles zijn het beste cadeau voor een nieuwe moeder. Je hebt er namelijk nooit te veel en ze gaan jaren mee. Deze zomer hebben we geen dag een strandhanddoek mee naar het strand genomen, het waren gewoon de grote doeken van Play at Slaep. Veel zachter, veel sneller droog en veel lichter dan een strandhanddoek. Echt zoiets waar je pas achter komt als je moeder bent, maar daarna niet meer anders wil.

Hou je van warme tinten, mooie stoffen, duurzame en eerlijke productie en fijne tijdloze designs? Kijk dan echt even bij Play at Slaep, zelfs als je geen kleintje hebt is het echt een prachtige collectie om te bekijken. En met de code RIOMOSI10 krijg je nu ook nog 10% korting!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s