Coconeh – houten regenboog Nins®

Houten speelgoed met regenboogkleuren. Dat is toch wel het mooiste wat er is. Bij Coconeh vind je echt de prachtigste stukken, waar je als volwassene gewoon blij van wordt als het rondslingert in je zorgvuldig uitgekozen interieur. Mosi is de trotse bezitter van 12 prachtige gekleurde houten Nins®. Hij heeft ze pas een week in huis, maar ik heb nu al ontzettend genoten van zijn spel ermee.

20170603-20170603-DSCF5206

 

Rainbow Nins® van Coconeh

De houten Nins® zijn super mooi, maar dat maakt het nog niet vanzelfsprekend ook goed speelgoed. Het is ontzettend ‘open-end’, er blijft dus veel ruimte over voor de eigen fantasie. De poppetjes hebben geen directe zichtbare functie of gebruiksaanwijzing. Dat lijkt voor ons als volwassene soms lastig inbeelden, maar voor kinderen gaat dat gelukkig een stuk soepeler. De Nins® hebben geen gezicht, geen geslacht en nauwelijks lichaamsvorm. Toch kregen ze bij uitpakken direct een functie van Mosi. Hij haalde een poppetje uit het zakje en noemde die papa, het volgende poppetje was mama. En zo ging het door. Op een ander moment is het een simpel verzamelspel, waarbij de poppetjes allemaal uit het zakje gaan en er vervolgens weer in. Hij kan er echt heel lang zoet mee zijn. En ik kijk vrolijk toe, of speel mee met zijn fantasiespel. Dat het voor mij abstracter is, maakt het ook direct makkelijker om mee te gaan in wat de poppetjes voor hem zijn.

Coconeh’s collectie – Love time

Coconeh is een Amsterdamse webshop die de beste kinderspullen voor je verzameld op één plek. Voor vrolijke kinderen en om bewuste ouders op weg te helpen bij het zoeken naar de beste spullen voor hun kleintjes. De collectie is uniek, stijlvol, veilig, creatief en van hoge kwaliteit; allen met een eigen verhaal. Sommige stuks zijn handgemaakt en de meeste komen uit verschillende delen van Europa. Het speelgoed voegt niet alleen waarde toe aan de ontwikkeling van kinderen, maar geeft ook plezier en maakt kinderen vrolijk. Love Time – dat is waar Coconeh voor staat.

20170528-DSCF4971.jpg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s