Walnut & Walrus

Van posters naar kleding, waarom ook niet? Een gave print is leuk aan de wand, maar ook op je shirt. Walnut & Walrus heeft de stap gemaakt en een hele gave eerste kindercollectie gemaakt. De iconische posters worden al in 11 verschillende landen verkocht en als je het mij vraagt vliegt de kledinglijn daar zo achteraan. Hij is zo gaaf, unisex en bovendien eco-friendly.

20170722-20170722-DSCF6926

Walnut & Walrus – bewust en modieus

Walnut & Walrus combineert op speelse, artistieke en modieuze wijze design met de meest milieuvriendelijke materialen. Alle prints zijn met de hand geïllustreerd. Het katoen van de kleding is 100% organic en GOTS gecertificeerd en geproduceerd in Portugal. De posters worden lokaal geprint op ecologisch papier. Dat oprichtersKalle Svanström en Aisa Sverin jaren ervaring hebben in de fashion industrie zie je wel terug, want de collectie is mega stijlvol.

Een walrus met een hoedje

Van een walrus met een hoedje tot een houten aap. De posters zijn cool! Die aap zou ik zelfs in de woonkamer hangen. Een beetje grappig en gek, precies waar ik van hou. En met oog voor detail, want als je goed kijkt zie je dat hij rolschaatsen aan heeft. Er zijn prints voor stoere jongens en meiden, kleine tuttebellen, dromers en grapjassen. Met vriendelijke kleuren, waar je niet snel op uit zult kijken.

Collectie 01

Een eerste collectie om bij weg te dromen. Ik zag één foto van een klein jongetje in het palm shirt en ik was verkocht. Deze zou ik zelf wel willen! Er zijn drie verschillende prints met mooie aardse tonen. Groen, zacht bruin en licht beige. Allen mooi met elkaar te combineren, want ze allemaal met print, ze gaan perfect samen. Onesies, leggings, een pet, beanie, shirt of sweater; je kunt een hele outfit samenstellen. Er zijn nog niet overdadig veel items, maar ze zijn wel ultiem tijdloos in design, en daarmee nog duurzamer dan ze al zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s