The Zoo wandhaakjes

Wil je op safari? Kom dan eens bij ons langs. Het huis staat inmiddels bol van de gave dieren! Van knuffel tot lamp en van hobbelpaard tot puzzel. We hebben werkelijk van alles met een Savanne thema. Wat ik nog wel miste in Mosi’s kamer waren leuke wandhaakjes om kleding, kettingen en andere spulletjes even aan weg te hangen. Dan slingert het niet zo rond. Nu was het niet lang zoeken, want er is maar één merk met de aller gaafste wandhaakjes en dat is The Zoo. 

20170603-20170603-DSCF5211

Kleine dierenkoppen aan de wand

De wandhaakjes van The Zoo zijn eigenlijk gewoon kleine dierenkoppen (trofee koppen). Ze zijn heel handig om iets aan op te hangen, maar staan ook sierlijk aan de wand. En omdat ze er in heel veel verschillende kleuren en soorten dieren zijn, maak je door zelf een groepje samen te stellen je eigen kunstwerkje aan de muur. Een roze varken, een koperen giraffe, een zilveren olifant of een witte nijlpaard, in mat of glans. Elke afwerking creëert weer een eigen sfeer. Mosi heeft al een vrij kleurrijke, drukke kamer. Daarom heb ik voor de matte grijze variant gekozen en dan ook de dieren die oorspronkelijk grijs zijn. Een olifant, nijlpaard en neushoorn. Ergens anders in huis hangt een glanzende gele giraffe, omdat dat eigenlijk echt mijn favoriet uit de collectie is. En met de elegante lange net is hij nog super functioneel ook. Hang je er iets met een haakje omheen, dan blijft hij mooi zichtbaar. De haakjes hangen in 5 minuten in de muur – een boormachine en hamer – meer heb je niet nodig. De plug zit er zelfs al bij.

20170603-20170603-DSCF5203.jpg

 

Dierenhangertjes en meer

Een wandhaakje is niet compleet zonder mooi hangertje. Wij hebben dus ook een giraffe en een slang kledinghangertje om de mooiste kleding ter decoratie aan de muur te hangen. Ik vind het leuk om zo bijvoorbeeld Mosi’s traditionele Afrikaanse kleding uit te hangen of een feestoutfit vast voor te bereiden. Mosi vindt de hangertjes zelf trouwens ook meer dan leuk. The Zoo is voor onze beestenboel echt de perfecte match, want bijna de hele collectie draait om dieren. Ik blijf de aankomende collecties zeker in de gaten houden, want het kan niet anders dan dat daar weer hele gave spulletjes bij zitten. Ik ben hooked!

20170603-20170603-DSCF5201.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s