Nieuwe posters van Poster Store in het botanische interieur van mijn zus

Na jaren posters van Poster Store in mijn eigen interieur te gebruiken, leek het me leuk ook eens een ander hier blij mee te maken. Mijn zus was toevallig al op zoek naar een fijne poster voor haar woonkamer, maar toen zij eenmaal tussen de posters van Poster Store ging kijken vulde ze haar mandje al snel met posters voor elke ruimte in huis. Van woonkamer, tot slaapkamer en kinderkamer, overal zijn nu posters te vinden. Haar favoriete categorie is overduidelijk illustraties en abstract.

Korting bij Poster Store

Ben je ook op zoek naar nieuwe posters voor aan jouw muur? Met kortingscode mamamosi45 ontvang je tot 10 april 45% korting op alle posters (met uitzondering van selection posters).

Meer kleur in de woonkamer

In de woonkamer heeft ze gekozen voor een grote abstracte posters waar in eerste instantie gelet is op de kleuren die ze graag wilde toevoegen aan haar ruimte. Met een ginger kleur op de muur en veel planten in huis, was ze op zoek naar wat extra aardetinten om het geheel te verbinden. Dat is heel goed gelukt met de nieuwe poster. De kleuren op de poster komen terug in verschillende delen van het huis en zo komt alles ineens meer samen. Het is mooi om te zien hoe één poster zo’n verschil kan maken. Ik speel zelf ook graag met kleur middels posters. In de winter heb ik daarom ook vaak andere posters in mijn lijsten dan in de zomer. De sfeer kan je ermee veranderen en met het veranderen van het licht gedurende het jaar kan je per seizoen ook net wat anders zoeken om je ruimte aan te kleden.

Vrolijke illustraties in de kinderkamer

In de kinderkamer waren al een aantal posters aanwezig, maar nog wat weinig om het echt te laten spreken. Soms werkt wanddecoratie gewoon beter als er meer van is. Dat zie je nu goed aan de fotowand van mijn kleine nichtje. De prints die er al waren komen beter tot hun recht door wat toe te voegen en de nieuwe posters zijn ook gewoon erg leuk vanwege de vrolijke plaatjes. Mijn zus is blij en mijn nichtje al helemaal. De kinderkamer is nóg vrolijker geworden door het toevoegen van o.a. de blije bloemetjes uit de kinderkamer collectie van Poster Store aan de wand bij haar bedje.

Extra moois in de slaapkamer

In de slaapkamer heeft mijn zus haar muur net behangen. Dat is prachtig geworden. De prints die ze voor een leeg hoekje in de slaapkamer heeft uitgezocht passen perfect bij het behang en zorgen ook hier weer voor connectie van de ene naar de andere wand. Door een stukje van de kleuren uit het behang terug te laten komen op de wand ernaast komt het samen. En dat in elke ruimte in huis nu posters te vinden zijn maakt het ook dat de verschillende kamers nog meer op elkaar afgestemd zijn. Het interieur is meer ‘af’ door het toevoegen van posters in elke kamer in huis.

Waarom kiezen voor Poster Store? 

Ik kies steeds opnieuw voor Poster Store, omdat ik erg tevreden ben met de posters en fotolijsten van Scandinavisch design. Er is een grote selectie posters met verschillende thema’s, designs, formaten en stijlen. Dat ook mijn zus zo geslaagd is bevestigd voor mij weer dat er voor ieders smaak en stijl iets te vinden is. Elke dinsdag is er een nieuwe collectie, dus dat is fijn als je van afwisseling houdt. Een fotowand maken passend bij jouw smaak en huis zou in de meeste gevallen wel moeten lukken. En weet je even niet waar te beginnen, dan helpt de webshop je goed op weg met suggesties en voorbeelden van fotowanden met een bepaalde stijl of thema. Ook niet onbelangrijk, de posters zijn geprint op duurzaam geproduceerd papier in hoge kwaliteit.

Ben je ook op zoek naar nieuwe posters voor aan jouw muur? Met kortingscode mamamosi45 ontvang je tot 10 april 45% korting op alle posters (met uitzondering van selection posters).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s