Zo laat je het geboortekaartje terugkomen in de babykamer

Het geboortekaartje, dat is zo’n project waar je soms maanden mee bezig bent en als het dan eenmaal verzonden is dan is het ‘weg’. Zonde eigenlijk. Je zoekt zorgvuldig een mooi ontwerp uit en ziet het vervolgens niet veel meer terug. Ik heb dit keer zelf een geboortekaartje ontworpen en heb het kaartje al direct ook in de babykamer gezet. Toch wilde ik wat meer uitpakken met het ontwerp speciaal voor de kleine baby. Nu hangt er dus een grote canvas in baklijst aan de muur in de babykamer met daarop de voorkant van het geboortekaartje. Het brengt me even terug naar de eerste weken, waarin ik tussen het knuffelen en voeden door de puntjes op de i van het kaartje zette. 

groot kaartje, kleine beentjes

Laat je geboortekaartje groot afdrukken

Bij website zoals Fotocadeau kan je verschillende fotoproducten laten maken met jouw eigen afbeelding. Dat kan een foto zijn, maar het ontwerp van je geboortekaartje kan natuurlijk net zo goed. Ik heb gekozen voor precies de voorkant van het geboortekaartje, maar misschien wil je wel net wat aanpassingen laten maken door diegene die het kaartje voor je ontwerpt. Dat kan natuurlijk ook. Ik heb voor een canvas gekozen, omdat ik het goed vind passen bij de stijl van het kaartje. Andere fotoproducten die ik erg leuk vind voor geboortekaartjes zijn de foto op hout, glas of aluminium. Een foto op wandkleed is ook erg leuk en heeft afhankelijk van het ontwerp en de kleuren een fijne warme uitstraling. Dat is ideaal voor de babykamer. Het voordeel van wandkleden is de flexibiliteit in formaat. Bij Fotocadeau kan je grote wandkleden bestellen.

geboortekaartje aan de muur
het geboortekaartje

Originele fotoproducten van Fotocadeau

De afdruk van het geboortekaartje van Manu op canvas heb ik laten maken in samenwerking met Fotocadeau. Een foto op canvas is misschien wel een van de bekendste fotoproducten, maar wist je dat je bij Fotocadeau ook hele originele fotoproducten kan laten maken. Wat dacht je van een inductiebeschermer, muziek bordje of behang voor in de keuken met je eigen afbeelding? Of een selfiekussen, glitterblok of groeimeter. Die laatste is misschien ook nog wel erg leuk om elementen van een geboortekaartje in op te nemen. Dan denk je bij het meten elke keer weer terug aan die allereerste tijd met jouw kindje. 

Welk fotoproduct spreekt jou het meeste aan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s