Huis en haar schoon en blij met HappySoaps

Het is al zo’n twee jaar geleden dat ik in december een shampoo bar en conditioner van HappySoaps cadeau kreeg. Wat fijn is dat! Ik heb sindsdien al een aantal keer opnieuw shampoo bars van HappySoaps besteld, niet vaak voor mezelf, want ze gaan hartstikke lang mee, maar als cadeautje. Na verschillende merken shampoo bars te hebben geprobeerd, is het namelijk nog altijd mijn favoriet. Het ruikt lekker en mijn haar voelt fijn als ik het gewassen heb. En ze zien er toch snoepig uit? Een perfect cadeau als je het mij vraagt. Zo kan ik het HappySoaps gevoel fijn doorgeven. 

You’re one in a Melon shampoo

Shampoo en conditioner, voor ieder wat wils
Mijn HappySoaps verhaal begon dus met de shampoo. Een shampoo bar in de geur You’re one in a Melon. Ik heb al eens een ander geurtje tussendoor besteld, maar de meloengeur blijft toch mijn favoriet. Het is zoet en fris. Bij andere shampoo bars heb ik wel eens gehad dat mijn haar echt niet schoon van werd, maar eerder vettig. Bij HappySoaps is dat niet het geval. Deze shampoo schuimt makkelijk en goed en geeft je haren echt een goede opfrisbeurt. Ook Mosi met zijn mooie krullen gebruikt deze shampoo bar. We hebben ook de conditioner met dezelfde geur in huis, maar die is eigenlijk niet eens nodig als je deze shampoo gebruikt. De shampoo is eigenlijk al verzorgend genoeg

100% plasticvrij haren wassen

Deodorant uit een potje

Net als bij de shampoo, gebruik ik ook al langer deodorant in vaste vorm. Uit een potje of van een stick. De deodorant van HappySoaps gebruik ik nu een aantal weken en ik ben tevreden. Hij smeert fijn, ruikt lekker maar niet te intens en doet wat het belooft. Dat laatste is wel het belangrijkste natuurlijk, want waar gebruik je het anders voor. Ik moest er aan het begin wel aan wennen, dat smeren, maar dat is meer omdat ik iets anders gewend was, dan dat het raar is. Ik heb nu de variant met sinaasappel geur, maar wil ook zeker nog wat andere geurtjes proberen. 

Schoonmaken met cleaning tabs van HappySoaps

Nieuw voor mij is het schoonmaken met cleaning tabs. Ik let wel op welk schoonmaakmiddel ik koop, maar zo bewust en duurzaam als de keuze voor cleaning tabs ging ik voorheen nog niet. Ik wist gewoon niet dat het kon. Heel blij ben ik dat ik het nu wel uitgevonden heb, want wat een onzin is het ook eigenlijk om met schoonmaakmiddelen te slepen als je het met je kraan en een cleaning tab gewoon zelf kan maken. Wij hebben de allesreiniger in huis, maar er is ook sanitairreiniger, keukenreiniger en glasreiniger. Naar die laatste ben ik erg benieuwd, want de ruiten staan hier om te haverklap vol kleine kinderhandjes. Het schoonmaken met HappySoaps wordt vervolgd dus. 

HappySoaps: 100% werkzame stoffen en 0% water

HappySoaps heeft nog veel meer dan shampoo, deodorant en cleaning tabs. Er is ook tandpasta in tab vorm en er zijn bars met bodylotion, body oil, handcrème en nog veel meer. Ook is er een lijn voor baby en kind. En al die fijne verschillende producten hebben iets gemeen. Je bestelt geen water, maar 100% werkzame stoffen. Dat is fijn voor jou en voor de planeet, want het scheelt een hoop gesjouw met water. De producten gaan ook nog een langer mee dan traditionele verpakkingen en zijn ook daarmee goed voor je portemonnee en duurzamer. Op de ingrediënten wordt natuurlijk ook gelet. Je haalt niks schadelijks in huis, zowel voor jou als de planeet. De producten van HappySoaps worden bovendien handgemaakt in Nederland.

Mijn favorieten van HappySoaps

Gebruik jij al producten van HappySoaps? Wat is je favoriet? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s