Weekend weg in Limburg

Wij komen net terug van een paar dagen weg in België en ik ben alweer op zoek naar het volgende uitstapje. Een paar dagen weg is zo’n verrijking. Je bent even los van alles, de ruis van het dagelijks leven valt weg en het gaat even echt om wat doen we vandaag. Leven in het nu. Genieten. Dat zouden wij best wat vaker kunnen doen. Ik vind het leuk om over de grens te gaan, maar Limburg is voor ons zo vanuit de randstad ook echt al zo’n andere wereld. Dat mij net een mailtje over een heel fijn wellnes hotel in Limburg bereikt met familiekamers kan geen toeval zijn.  

Hotel Maashof in Limburg

Ik heb niet hoeven zoeken naar ons onderkomen voor een weekendje weg in Limburg, want Hotel Maashof kwam vanzelf in mijn mailbox. Had ik er anders ook voor gekozen? Grote kans van wel. Mijn vereiste is een mooie familiekamer, want losse kamers is gewoon nog geen optie met de leeftijden van de jongens. En het is ook wel zo gezellig natuurlijk. Er zijn kamers voor 3 of 4 personen en dat is voor ons allebei nog te doen. Dat er wellness bij het hotel hoort, is juist voor families erg fijn. Je kan elkaar afwisselen en even een momentje voor jezelf nemen. Zo kom je naast de gezelligheid samen ook zelf even tot rust. Samen ontbijten, dan even de stoomcabine in en daarna met zijn allen op pad. Ik zie het wel voor me. 

In de buurt van Hotel Maashof

In een hotel slapen is voor de jongens al een hele beleving, maar het is natuurlijk fijn als er ook iets te doen is. Wij gaan meestal minimaal 2 nachtjes weg, zodat je een dag hebt om echt iets te ondernemen, maar ook even rustig aan kan doen en gewoon even wat extra aandacht hebt voor elkaar in een andere omgeving. Bij Hotel Maashof zou je met kinderen bijvoorbeeld een bezoek aan Toverland kunnen brengen, daar hebben ze zelfs een speciaal arrangement voor. Zelf kijk ik vooral uit naar het wandelen in de natuur in een andere omgeving dan waar wij vaak komen. Nationaal Park Maasduinen bijvoorbeeld of de Groote Peel. Hou je niet zo van wandelen, maar wil je wel graag iets van de omgeving zien? Dan kan je ook een e-chopper huren. Dat zullen wij met kinderen niet snel doen, maar ga je met vrienden of als stel een weekend weg, dan lijkt dit me wel erg leuk. Dan kom je toch weer een stuk verder dan te voet. 

 Heb jij nog tips in de omgeving Venlo, mocht ik dit hotel echt boeken? 

Plaats een reactie