Lemodi – modulaire meubels

Er zijn ontzettend veel leuke kindermeubels te koop, maar als je echt iets unieks wil moet je goed zoeken. En heb je het eenmaal gevonden, dan is het wel zo leuk als je er lange tijd gebruik van kan maken. Dat kan met de modulaire items van lemodi perfect, want deze groeien met je kind(eren) mee! Dat klinkt heel tof, maar hoe werkt dat dan?

Modulaire meubels

De meubels van lemodi zijn opgebouwd uit verschillende elementen die keer op keer gebruikt om zo verschillende modellen te bouwen. Zo groeien de meubels dus mee, maar zijn ze wel steeds anders. De meubels van lemodi zijn zo ontworpen dat er voor elk model een logisch vervolg klaarstaat. Je kunt doorbouwen met de elementen van meubels die je al hebt. De eerste serie ‘zero to five’ heeft meubeltjes voor de kleinste baby tot de stoerste kleuter. Het doel is dat de elementen de levensloop volgen. Voor iedereen mooie meubels dus, van jong tot oud.

Zelf bouwen

Je begint met een aantal basis elementen en daarmee bouw je het eerste meubel, zoals bijvoorbeeld het wiegje. Dat is geen moeilijke klus, want de meubels van lemodi schuiven heel eenvoudig in- en uitelkaar. Je hebt helemaal niets extra’s nodig. Geen gereedschap, lijm, schroeven of andere bevestigingsmaterialen. De unieke verbinding zorgt voor stevigheid en de mogelijkheid om de meubeltjes weer makkelijk uit elkaar te halen voor de volgende stap. Ben je toe aan de volgende stap? Dan helpt lemodi je via je eigen account kiezen wat het gaat worden, zo koop je alleen de elementen bij die je nodig hebt voor het volgende meubel en kan je de rest hergebruiken. Lekker duurzaam dus!

 

Zero to five

De serie meubels ‘zero to five’ is speciaal ontwikkeld voor kinderen van nul tot vijf jaar ongeveer. Deze serie bestaat uit ‘The Sleeper’, ‘The Reader’, ‘The Office’ en ‘The Picnic’. Dat zijn een wiegje, een bankje, een bureau en een picknicktafeltje. De elementen voor deze meubels zijn verkrijgbaar in het wit, pistachio en olive. Mooie basiskleuren waar je niet snel op zal uitkijken en dus perfect voor hergebruik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s