Een rondje door de kleuterkamer

Net na Mosi’s verjaardag heb ik zijn kamer een kleine make- over gegeven. Ik hou van veranderen en zijn vierde verjaardag was een goede aanleiding om de kwast te pakken. Zijn kamer is eigenlijk al jaren in transitie. Ik hou niet van een complete metamorfose; het is een proces. De kamer groeit gewoon met hem (en mij) mee.

behang Creative Lab Amsterdam, bed xo-inmyroom, slaapzak Sack Me! maan kussen Roommate

Van regenboogstippen naar donker Panthera

Hij begon ooit met gekleurde stippen op de muur en mijn eigen schilderijen waarvan afgeleide versies nu op Junge Mumble Design te vinden zijn. Later kwam het behang van Creative Lab Amsterdam op de muur en bleven alleen de groene stippen uit het regenboog palet over. Nu hebben die stippen plaatsgemaakt voor de warme kleur Macaron Peach van Flexa Creations en is er stoer Panthera behang van Studio Ditte bijgekomen.

behang van Studio Ditte, bankje via Davant, nijntje en olifantlamp van Mr Maria Design, vosje van Flow Amsterdam, ster kussentje van Wigiwama, kleed Lorena Canals

De basis is neutraal

De basis is Mosi’s kamer is al jaren nagenoeg hetzelfde. Zijn houten bedje van xo-inmyroom, het stoeltje van Slide Art en het bureau van Plyconic. Natuurlijk slingeren er ook altijd Wobbels rond, want dat zijn nou eenmaal onze lievelings. Verder heeft hij ballon spiegels van EO.dk, een mega gave Anana lamp van Mr Maria en het toffe monstera kleed van Lorena Canals. Dit past allemaal goed bij elke verandering die ik tot nu toe aangebracht heb. Nieuwste aanwinsten op meubelgebied zijn het bankje met mijn eigen print van Davant en de geweldige regenboog Pikler driehoek van Wiwiurkia.

haakjes van The Zoo Collection, meetlat van Wee Gallery, dino kostuum van Mini Mad Things, spiegels van EO, Pikler driehoek van Wiwiurkia, ster poef van Wigiwama en Wobbels van Wobbel ;).
behang van Creative Lab Amsterdam, bureau Plyconic, stoeltje SlideArt
keukentje van Coconeh, lichtslinger van Cotton Balls Original, illustraties van mij via deJouwe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s