Gepersonaliseerde baby en kids essentials van Atelier Pomme

Ik dacht dat ik niet zo van gepersonaliseerde babyspullen hield, maar toen kwam ik Atelier Pomme tegen. Wauw! Dat is andere koek. Dit zijn tijdloze designs gemaakt van de mooiste materialen in de fijnste kleuren en dan ook nog duurzaam geproduceerd. Je kan er een naam, letter, cijfer of POMME icoontje op zetten, maar ook zonder personalisatie zijn dit hele mooie baby en kind producten. Wat zeg ik? Ook voor moeders of in huis is er moois te vinden. Vergeet jezelf dus vooral niet.

Manu met zijn leopard towel en bath towel met naam

Manu, Manu en een knipoog

Voor Manu koos ik een fijn badsetje uit met een Lila bath towel, een Leopard towel en een Lila verschoonhoes uit. Op de bath towel en de leopard towel staan zijn naam en dat is meer dan leuk. Ook heeft Manu een fijne cuddle in luipaardprint aan zijn speentje hangen met daarop een POMME smile met knipoog. Ik word er vrolijk van. Zo’n personalisatie mogelijkheid maakt de mooie basis items net wat meer eigen, maar zorgen er ook voor dat het een prachtig cadeau is. Welke kersverse ouder is niet dol op de naam van hun eigen pasgeborene. Zet ergens een naam op en ze zullen dolblij zijn. Ik ben al iets aan het uitzoeken voor een nieuwe baby in mijn omgeving en kan niet wachten op de reactie van de ouders.

Ook fijne basics voor de kledingkast

Bij Atelier Pomme heb je dus de fijne verzorgingsproducten, van dekentjes tot swaddles en verschoningsmatjes, maar ook mooie basisitems voor de kledingkast. Nu is twinnen tussen broertjes die 6 jaar verschillen vaak vanwege de uiteenlopende maatjes niet mogelijk, maar bij Atelier Pomme wel. Teddy jasjes, mooie sweaters en lekkere leggings die een jongen van 6 minstens zo goed staan als een baby van 12 weken. En kies ik ervoor om alleen de voorletter in plaats van de hele naam erop te zetten, dan groeit Manu uiteindelijk gewoon in het maatje van broer Mosi. Lijkt me fantastisch. Zo hebben we er dubbel plezier van. Misschien doet mama dan ook nog wel mee, want dat is tenslotte ook een M.

Webshop vol moois

Naast maken weet Atelier Pomme ook goed te selecteren. De webshop staat niet alleen vol eigen moois, maar er is een hele fijne selectie van andere merken gemaakt. Denk aan het prachtige houten speelgoed van MinMin Copenhagen of het stoeltje en tafeltje van ecoBirdy. De fijne verzorgingsproducten van Kenko Skincare of Minois vind je ook in de winkel. Dat is handig als je een compleet cadeautje wil bestellen met bijvoorbeeld een badcape en lekkere babyolie. Cadeautjes zijn er sowieso in overvloed te vinden en je wordt zelfs een beetje op weg geholpen met de speciale gift selectie waar je ook een aantal cadeaupakketten vindt. Gemak dient de mens. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar een mooi pakket, al is dat natuurlijk ook erg leuk om te doen. Maar pas op, je kan er wel erg hebberig van worden. Voor mij is Atelier Pomme alvast een favoriet cadeau adresje geworden. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s