Blundstone: Chelsea boots voor de hele familie

Stevige stappers, dat is wat je in de herfst nodig hebt. Schoenen die wel tegen wat bladeren en regen kunnen. Schoenen waar je eindeloze herfstwandelingen op kan maken. Schoenen voor buiten, die je binnen makkelijk weer uittrekt. Een erg fijn merk hiervoor is Blundstone. Hét merk voor stoere Chelsea boots; voor dames, heren en kinderen.

Chelsea Boots voor dames; stoer en modieus

Chelsea boots zijn wat mij betreft sowieso de ideale schoenen voor de herfst. Je trekt ze zo aan, maar ook zo uit. Ze staan bij lekker veel outfits en dragen ook in de winter, lente en zomer gewoon fijn door. Maar smaken verschillen en waar de een voor echt stoer kiest, wil de ander het net wat verfijnder. Als je in het assortiment van Blundstone tussen de Chelsea boots voor dames kijkt zie je dat er voldoende keuze is. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor het dikke leer, nubuck of suède. Waar het premium leer van 2,5mm dik erg stoer oogt en onderhoudsvrij is, zal suède juist net wat chiquer staan bij een feestelijke outfit. Wist je dat ook niet elke zool van Blundstone hetzelfde is? Wil je echt dagenlang lopen zonder last van je voeten te krijgen? Dan is model 510 een aanrader. Met een shock protection system in de zool zouden deze boots heerlijk moeten lopen. Het is nog lastig kiezen, uit al die verschillende modellen. Mijn favoriete model is de women’ serie, net iets vrouwelijker dan de klassieker en met het brogue motief langs het elastiek heel sierlijk afgewerkt. Hij is er in wijnrood, zwart en bruin in zowel nubuck als leer.

Blundstone voor kids; matchen met de mini

Dat Blundstone schoenen unisex zijn, maken ze de ideale schoen voor de hele familie. Vader, moeder, zoon en dochter: iedereen kan op Blundstone schoenen door het bos lopen deze herfst. Vanaf maatje 24 is er een breed assortiment kinderschoenen van Blundstone. De kindervariant van het klassieke Blundstone model is er in veel verschillende kleuren en zelfs met glitterelastiek. De stoere, kleine variant van de bekende Chelsea boots zijn vanwege de robuustheid ideaal voor ravottende kinderen. In bomen klimmen, plassen stampen en voetballen; dat moeten ze allemaal met gemak overleven. En dan staan ze nog heel gaaf ook. Daarbij komt dat het erg prettig is dat ze makkelijk aan en uit te trekken zijn, zo heb je geen gedoe bij de deur met veters die vast en weer los moeten. Houden kinderen ook van, alles zelf doen. Voor kinderen die gebruik maken van podotherapeutische zooltjes zijn de boots vanwege de volledig uitneembare binnenzool overigens ook geschikt. Zij lopen er dus net zo gaaf bij als hun leeftijdsgenootjes (en paps en mams). Want ja vergeet de vaders niet, er is een minstens zo breed assortiment Chelsea boots voor heren.

Welk model Blundstone zou jij kiezen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s