Printable: kleurplaat Rijksmuseum Ohara Koson

Nummer twee in mijn serie kleurplaten geïnspireerd op werken uit de Rijksstudio van het Rijksmuseum zijn deze papegaaien. Het origineel komt van de Japanse kunstenaar Ohara Koson die dit houtsnede kunstwerk maakte rond 1925. De werken van Ohara Koson zijn tijdloos en nog steeds ontzettend mooi om aan de muur te hangen. Je vindt een leuk vernieuwd meesterwerk in de Rijksmuseum 2.0 collectie van IXXI, maar IXXI heeft ook een aantal orignele werken in de collectie. Wij hebben de vernieuwde Tits on a cherry branch aan de muur hangen. Een prachtig bewerking van Sacree Frangine. Heel blij mee! En nu kan jij dus aan de slag voor met deze kleurplaat en creëer je zo een eigen versie van de ‘rode en blauwe papegaai’. Welke kleur krijgen ze bij jou?

Sla deze afbeelding op om te printen, of download het PDF bestand hieronder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s