Wooninspiratie: botanische posters van Poster Store

Eens in de zoveel tijd verwissel ik een boel posters tegelijk in huis. Naast mijn zelfgemaakte posters, is Poster Store daarvoor de laatste jaren een van mijn favoriete adresjes geweest. Niet alleen vanwege de grote selectie posters, maar ook vanwege de mooie lijsten die je er direct bij kan bestellen. Dit keer heb ik vooral veel posters met een botantische touch gekozen, maar ook wat leuks voor kinderkamer met ruimtethema.

Waarom kies ik voor Poster Store?

Wat ik het grote voordeel vind van Poster Store is dat er zoveel te vinden is en ze fijne inspiratie geven bij het kiezen van jouw selectie wanddecoratie. Eerder zocht ik groen en roze voor in huis en met inspiratie van andere fotowanden in gelijke interieurs vond ik makkelijk een aantal posters die hier goed bij passen. Nu zocht ik vooral prints met een botanisch karakter en ook dat is weer erg makkelijk uit te zoeken. Elke dinsdag komt er een nieuwe collectie online, dus uitgekeken ben je nooit. Je filtert makkelijk op thema, designs, formaten en stijlen en zo kom je eigenlijk altijd wel tot een persoonlijke selectie uit al die betaalbare poster en lijsten van Scandinavisch design. Niet onbelangrijk ook: de posters zijn geprint op duurzaam geproduceerd papier van hoge kwaliteit.

Fotowand of losse lijsten

Waar ik voorheen vooral koos voor losse lijsten met posters, hebben we nu ook een fotowandje in huis. Dat smaakt naar meer en ik sluit niet uit dat ik binnenkort een nieuwe wand omtover tot fotomuur. Tot die tijd stralen mijn nieuwe posters in setjes op de verschillende plaatsen in huis waar eerder ook al lijsten stonden of hingen. Ook leuk! De inspiratie voor mijn nieuwe fotowand haal ik wel bij Poster Store vandaan. Een selectie van verschillende formaten lijsten maken en dit op een speelse doch geordende manier aan de muur krijgen is nog best een uitdaging namelijk. Een beetje spieken kan hierin geen kwaad. De combinatie van posters bepaalt uiteindelijk toch het resultaat en dat kan je zo persoonlijk maken als je zelf wilt.

Ook iets leuks voor de kinderkamer

De liefde voor decoratie heb ik doorgegeven aan mijn 5 jarige zoon. Hij vindt het heerlijk om zijn kamertje mooi te maken. Dat kan met takken, schelpen en stenen zijn, maar ook posters vindt hij leuk. Voor zijn vernieuwde kamertje met ruimtethema heeft hij gekozen voor een poster met planeten. En omdat dieren ook een grote rol spelen in zijn kamer, is er ook een lief girafje in een klein fotolijstje bijgekomen. Die staat op zijn bureautje te stralen. Gezellig toch? Poster Store heeft een hele hoop leuke muurdecoratie voor de kinderkamer en de lijsten zijn gemaakt met plexiglas. Daar ben ik als ouder erg blij mee.

Heb jij al eens rondgekeken bij Poster Store? Wat zou jij aan je wand willen hangen? Met de code mamamosi35 ontvang je nu 35% korting op alle posters (met uitzondering van Selection) geldig tot 01/07/21.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s