Wooninspiratie: 9 mooie mobielen voor de baby- en kinderkamer

In de babykamer heb ik nooit een mobiel opgehangen, maar in de kinderkamer met ruimte thema hangt sinds kort wel een prachtig exemplaar; de planeten van Authentic Models. Dat inspireerde mij eens op zoek te gaan naar negen mooie exemplaren waar je ook na de babytijd nog lang van kan genieten.

  • Mobiel ‘solar system’ van Authentic Models

Mijn favoriet, alle planeten in de lucht. Mooi voor grotere kinderen die al iets van weten van ons zonnestelsel, maar ook voor kleintjes prachtig om naar te kijken. Hij hangt hier in de kinderkamer en is zeer geliefd.

  • Mobiel ‘flying the skies’ van Authentic Models

Ook van Authentic Models, deze luchtballonnen mobiel. Wat schattig toch? Ik zou dat ook wel ophangen in de buurt van een poppenhuis. Brengt direct een extra verhaaltje in het spel.

  • Scandinavische zwanen mobiel van Flensted Mobiles

Ontzettend mooi voor de kinderkamer, maar ook op een andere plek in huis een topper. De zwanen van Flensted passen overal. Daar heb je echt jaren plezier van.

  • Vissen mobiel van Flensted Mobiles

Een veel gekozen thema in de kinderkamer is de zee. Je kan er ook zoveel mee. Vissen, boten, water en een mooie mobiel natuurlijk. Wat dacht je van deze?

  • Kay Bojesen mobiel zangvogels

Hou je van kleur en Scandinavisch design? Dan is dit de mobiel voor jou. Vijf kleurrijke vogeltjes met gekleurde bollen erboven. Ik zie hem in onze regenboog inrichting zo hangen. Je wordt er instant vrolijk van.

  • Silent Night Mobiel anna + nina

Perfect voor een boho kinderkamer, maar ook top in mijn eigen slaapkamer deze mobiel. Ik zie het wel boven een rotan wiegje hangen, nog een mooi hemeltje erbij en het plaatje is af.

  • Exotische vogels mobiel Studio Roof

Deze mobiel is van papier en mag je zelf in elkaar zetten. Dat is toch leuk om samen te doen met iets oudere kinderen. Ik ben dol op exotische vogels dus deze kon niet in het lijstje ontbreken.

  • Vogeltjes mobiel Nanami

Serene witte vogeltjes boven je bed, daar val je vredig bij in slaap. Deze vogeltjes van Nanami zijn te zoet.

  • Abstracte kleurrijke mobiel Djeco

Deze is ook erg leuk voor een vrolijke kinderkamer. Lekker kunstzinnig en gaaf voor de knutselkinderen. Boven een bureautje of werkplekje leveren deze vormen een hoop inspiratie voor de abstracte kunstenaartjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s