Printable paaskleurplaten en raamsticker tip

Bijna Pasen! Heb je er ook zin in? We hebben er vorig jaar vanwege de maatregelen veel te weinig aan gedaan, dus dit jaar maken we het maar extra feestelijk. We gaan de Allerhande helemaal uitspelen, lekker eieren verstoppen en de theatervoorstelling Eitje kijken vanuit huis. Het blijft anders dan voorheen, maar aanpassen lukt me een jaar later toch beter dan vorig jaar. We maken er gewoon iets leuks van.

Drie vrolijke paaskleurplaten

Bij Pasen hoort eieren versieren, dus dat gaan we doen. Maar me helemaal rond eten aan al die geverfde eieren? Dat zie ik niet zo zitten. Ik heb dus ook wat back up eieren voor als we na een dozijn van het echte werk nog niet uitgekleurd zijn. Paaseieren op papier dus. Die zijn ook leuk om juist in aanloop naar Pasen in te kleuren, uit te knippen en op te hangen. Dat kan los, of als je een beetje doorkleurt als eierslinger door de kamer. Heb je je paasdecoratie ook meteen binnen. Wist je dat ik de printjes heb gebaseerd op motieven die ik heb gevonden in de Rijksstudio van het Rijksmuseum. Kleine kunstwerkjes dus deze eierkleurplaten.

Haal de lente in huis met raamstickers

De lente is mijn favoriete seizoen. De bloemetjes, de fluitende vogels, mijn verjaardag en de blik op de zomer. Ik heb al een halve grote schoonmaak gedaan en we hebben de ruiten al volgetekend met bloemetjes met de Kitpas krijtjes. Binnen is het bijna net zo fleurig als buiten. Wil je ook lekker veel bloemen in huis? Dat kan je dus met Kitpas krijtjes doen, maar wat ook een idee is zijn fleurige  raamstickers. Als je in een zoekmachine zoekt naar gratis vector bloemen dan kom je een heleboel leuks tegen. Enige wat je nog te doen staat is de stickers drukken.

Op zoek gaan naar kant-en-klare bloemen raamstickers kan natuurlijk ook, maar ik vind het zelf veel leuker om iets unieks aan mijn huis toe te voegen. Het liefst zelfs zelfgemaakt en dat kan met dit bloemenidee natuurlijk ook.  Je zou namelijk ook samen bloemen (of wat je dan ook op je ruiten wil plakken) kunnen tekenen en goed op de foto zetten. Bij websites als Stickerkoning kan je ook gewoon ontwerp maken op basis van een jpg of png bestand met je eigen foto. Komt geen ingewikkeld vormgevingsprogramma aan te pas ;).

Vrolijk Pasen alvast en geniet van de lente!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s