Nieuw kindermerkje: Maison Tadaboum uit Parijs

Zo nu en dan kom ik een nieuw kindermerkje tegen met een lekker eigen karakter. Daar word ik blij van! Maison Tadaboum is er zo een. Het is een nieuw label uit Parijs met vrolijke prints, dit seizoen spelen honden en katten een hoofdrol in de designs.

Duurzaam, genderneutraal en fun

Ik vind het altijd fijn als kleding lekker gender neutraal is. Bij jongens hou ik meestal niet zo van de uitgesproken jongenskleding en bij meiden niet zo van de meidenkleding. Dat uit de collectie wat zowel voor meiden als jongens leuk is zijn mijn favorieten. Bij Maison Tadaboum is dat (op de jurken na) bij alles het geval. De grappige prints van eco stoffen staan elk geslacht. De outfit van Mosi met paarse trui, groene legging of gestreepte broek heb ik een maatje groter uitgekozen zodat het wat stoerder is, maar zou voor een meisje net zo leuk zijn zo. Alles van Maison Tadaboum is in het o zo fashionable Parijs ontworpen. Een mooie plek voor een nieuw kindermerkje met precies de juiste waarden. Wij zijn blij Maison Tadaboum te hebben leren kennen. In Nederland is het o.a. te vinden bij Pluk & Paloma in Den Haag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s