Nordic Lemon: voor de groengele kinderkamer

Nieuwe merkjes voor de kinderkamer ontdekken vind ik leuk. Het net nieuwe Nordic Lemon introduceren vind ik dan ook een feestje. Dit nieuwe groene merkje heeft een hele eigen stijl. Het is lekker gek en lekker geel. Precies iets voor ons. De designs zijn geïnspireerd op de Scandinavische cultuur en Hygge leefstijl. Dat zie je goed terug in de zachte ontwerpen, vol speelsheid en levendige kleuren als roze, geel en rood. En om maar met de deur in huis te vallen: met kortingscode Rio10 ontvang je 10% korting op een aankoop bij Nordic Lemon.

Interieur en een beetje kleding

Nordic Lemon is een nieuw Lets merkje opgericht door moeders Santa en Kate. Ze maken mooie organische producten voor kinderen en hun familie, die het groene leven in het dagelijkse stadse leven promoten. Het zijn originele, unieke ontwerpen en ze werken met lokale artiesten. Geen hypes dus, maar echte kunstwerkjes waar je een leven mee kan doen. En dat alles op een verantwoorde manier, zodat ook zij een stap zetten richting een betere wereld voor hun eigen en onze kinderen. De collectie bestaat uit de leukste kussens en dekentjes, maar ook al enkele kledingstukken zoals een grappige trui met de yeti inclusief armpjes op de rug.

Regenboog kussen en citroen speeltje

Speciaal voor de feestdagen

Speciaal voor de decemberdagen heeft Nordic Lemon een feestdagen collectie gelanceerd. Een notenkraker, zuurstok, lama, sneeuwpop en sok. Grappige tijdloze kerstversiering waar je toch jaar na jaar bij het uit de kast halen weer vrolijk van kan worden. Met een ‘touch of gold’ voor het echte feest effect. Dat kunnen we dit jaar wel gebruiken he?

Kerstcollectie 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s