Wishlist wolletjes voor de winter

Een hitje is het dit seizoen, de wollen bodywarmers van Alwero. Op mijn wensenlijstje staan ze ook. Voor mij en voor Mosi, want deze warme bodywarmers brengen het twinnen naar een nieuw level. Zo stijlvol, tijdloos en bovenal lekker warm. We dragen al vaak wollen onderlaagjes in de winter, maar een bovenlaagje kan er zeker nog wel bij. Hoe meer laagjes wol, hoe lekkerder.

Waarom kiezen voor wol?

Ik kies zelf graag voor wol omdat het de eigenschap heeft je wel lekker warm te houden, zonder dat je gaat zweten. Wol ademt en wollen kleding dragen is de manier om je lichaam altijd op de juiste temperatuur te houden. Of het nou winter of zomer is. En wat ook heel fijn is, is dat het zowel waterafstotend, vuilafstotend én brandwerend is. Minder wassen dus, want vlekken krijg je niet zo snel. Gewoon buiten laten luchten is meestal zelfs genoeg om je wollen kleding op te frissen. En wist je dat wol zelfs een heilzame werking voor het lichaam schijnt te hebben.

Duurzame mode van Alwero

Alwero is een Poolse wool factory die zich laat leiden door de natuur. De natuur is inspiratiebron, levert materialen en vormt de basis van de collectie. Dat is de reden dat de collectie is gemaakt van linnen, katoen en wol. Groene mode dus, duurzaam geproduceerd en gevormd uit natuurlijke materialen. Alwero koopt alleen wol in bij humanitaire bronnen. Ze beschikken over volledige leveranciersverklaringen en verzekeren dat alle producten zijn gemaakt van de zogenaamde “Mulesing Free” wol.

Wolletjes voor moeder en kind

Wat maakt Alwero dan precies? Nou die hotte bodywarmers dus, maar nog veel meer. De liefste slofjes, jasjes, wantjes en vestjes voor kinderen. Voor moeder heb je dus diezelfde mooie bodywarmers, maar ook hele toffe wollen jassen, gilets, vesten en ponchos. En ook hoofdbanden, wanten en sloffen zijn er in het groot. Wat wil je nog meer deze winter? Beeld zegt in dit geval meer dan duizend woorden, dus ik licht hieronder nog even wat favorieten uit. Maar pas op, straks heb je ook een wishlist vol wolletjes. Je koopt ze o.a. bij Pluk & Paloma en Coni Design.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s