Nieuw van SNURK Amsterdam

Yes! Een van onze lievelingen en vaste merken in de kledingkast SNURK Amsterdam heeft de collectie uitgebreid met o.a. hoodies, onesies en mondkapjes. Ik was instant fan van de hoodies en de onesies en ik ben inmiddels ook geweld aan de gezellige mondkapjes. Nu de gezichtsmaskers toch een bijna noodzakelijk item in je ‘garderobe’ zijn geworden dan doen we het toch maar liever een beetje leuk. Kan je niet alleen met je kind matchen, maar ook met je kapje. Alles om dit jaar op te fleuren.

Zelliges in de slaapkamer

Ik zoek al jaren naar een koophuis, zodat ik eindelijk mijn droombadkamer kan bouwen met onder andere mooie roze Zelliges. Met de huidige situatie op de huizenmarkt kan ik dat voorlopig wel op mijn buik schrijven, maar wat ligt er op mijn bed? Het nieuwe printje van de handgebakken Marokkaanse tegeltjes. Past perfect bij de roze wanden en het groene behang. En gaan we dan toch ooit verhuizen, dan verhuist het dekbedovertrek gewoon lekker mee. Wel zo knus. Het creatieve ruitenpatroon is er in emerald green, pearl white en vintage pink en naast als dekbedovertrek ook bij de huispakken te vinden. Mosi loopt dus deze herfst dus lekker met de witte tegeltjes om zijn lijf.

Nieuw: hoodies en onesies

Het is begonnen hoor, de dagen dat de verwarming ineens weer aanspringt. Ik wil er nog niet aan geloven en trek voorlopig dus een extra laagje aan. Beter voor mezelf en voor de wereld. Nu we nog steeds zoveel mogelijk vanuit huis werken zal ik er toch niet aan ontkomen dat de verwarming veel meer staat te loeien dan voorheen. De stapel warme truien heb ik dus weer naar voren gehaald en bovenop ligt een nieuwe hoodie van SNURK, met zo’n lekker fluffy warm laagje aan de binnenkant. Met een aaibaar uiterlijk, want de fotoprint van deze trui is corduroy rib. Mosi heeft de notie van het warm aankleden overigens nog niet helemaal en loopt het liefst in korte broeken, daar gaat thuis nu wel zijn koala onesie overheen. Krijgen we allebei onze zin en ziet er ook nog eens vrolijk uit.

Babybeddengoed

Ook veel te leuk om melden; SNURK heeft babybeddengoed. Juist voor die hele kleintjes is het extra leuk het bedje mooi op te maken, zij liggen toch het grootste deel van de dag te slapen. Maak je het bedje op met het de lakentjes en hoeslakens dan ziet het er wel heel knus kijkt elke keer dat je stiekem even je kleintje komt bekijken. Leg je herfstbaby tussen een konijn en een eekhoorntje of tussen de papieren dieren. Ik zou bijna wensen dat SNURK ook zulke hoeslakens voor volwassenen aan de volgende collectie toevoegt.

GOTS certificaat

Eigenlijk zou het niet meer dan normaal moeten zijn dat een textielbedrijf zo mens- en milieuvriendelijk mogelijk produceert. Helaas is dat nog niet altijd zo, maar hoe let je er nou op dat je koopt bij de merken die hier wel op letten? Logo’s en labels kunnen je een stuk wijzer maken. Een GOTS-gecertificeerd product herken je bijvoorbeeld aan het GOTS-logo. GOTS is een instantie dat de strengste normen hanteert voor biologische vezels wereldwijd. Zij zien erop toe dat de gehele productie van vezel tot eindproduct zo schoon mogelijk verloopt. SNURK heeft dit label en kun je dus met een gerust hart kopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s