Nachtlampjes van Nijntje en vriendjes

Zo’n drie jaar geleden kreeg Mosi zijn eerste oplaadbare nachtlampje van Mr Maria; Nijntje was de eerste in de serie zachte Eerste Licht lampjes. Nu is er een hele serie met de vriendjes van Nijntje; het leeuwtje, beertje Boris en hond Snuffie. En die leeuw, die is dus geel! Dat past helemaal bij Mosi’s kleurrijke dierenkamer en zo is onze verzameling nachtlampjes dit voorjaar uitgebreid met het leeuwenvriendje van Nijntje. Met als gouden bonus de verjaardagskroon die Mr Maria maakte ter ere van Nijntjes 65e jubileum. Een leuke toevoeging voor het lampje en voor de verkleedmand.

Nederlands design van Mr Maria

Mr Maria is een Nederlands designmerk, bekend als maker van de inmiddels iconische Nijntje lampen. De ontwerpen kenmerken zich door de tijdloze look en mooie kwaliteit, zo gaan de lampen jaren lang mee. En gaat er toch iets stuk, dan kan je met gemak een vervangend onderdeel bestellen. Simpel en duurzaam dus. Wat ik zo leuk vind aan het strakke uiterlijk is dat de lampjes in werkelijk elke kamer wel tot hun recht komen. Zo staan de nachtlampjes niet alleen in Mosi’s kamer, maar zijn ze ook naast mijn bed te vinden. Snoerloos licht is gewoon mega handig en dat ze zacht en onbreekbaar zijn is een tweede pluspunt in een huis met kind(eren).

Smiley op de verlanglijst

Naast de nachtlampjes Nijntje en de leeuw hebben we ook jaren plezier van de grote lieve olifant Anana en het zou zomaar kunnen dat ik daar op een dag ook die leuke Smiley nog aan toevoeg. Een mooie herinnering aan de kracht van de lach. Ik vind hem fantastisch vrolijk en een dikke dot geel kan elke kamer wel gebruiken. Het brengt zo veel vreugde in een interieur. Of je nou van kleurrijk of neutraal houdt, met de kleur van de zon kom je altijd weg 🙂.

Cadeautip: mini lampjes van Nijntje, Boris en Leeuw

Net nieuw toegevoegd aan de collectie van Mr Maria zijn de Bundle of Light mini lampjes. De vriendjes Nijntje, Boris en Leeuw zijn er nu ook in een hele schattige kleine versie. Als dat geen leuk cadeautje in deze donkere maanden dan weet ik het ook niet meer. Ik vind ze in ieder geval super leuk en ook ideaal voor kindjes die hun lampje graag mee uit logeren of op vakantie meenemen. Als je deze meeneemt hou je ook nog wat ruimte over voor de rest van je spullen ;). Een erg leuke toevoeging aan het assortiment.

Wat is jouw favoriete Mr Maria design?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s