De radiator in een nieuw jasje

Hij was al ruim 5 jaar een doorn in mn oog, de grote radiator in de woonkamer. Een sta in de weg, maar je ontkomt er helaas niet aan. Tenzij je vloerverwarming aanlegt natuurlijk, maar dat is in ons huurhuis geen logische stap. En toen kwam ik Sentimo tegen; de metalen radiatorbekleding waarmee je je radiator in een klik een andere look geeft. Niet alleen de radiator in de woonkamer heeft een nieuw jasje gekregen, maar ook de slaapkamer. Daar heb ik de muur net perzik roze geschilderd, zit kersvers behang op de wanden en de nieuwe groene radiatorbekleding maakt het helemaal af. Ik ben zo fan, dat ik de derde radiator al heb opgemeten om ook hier op maat gemaakte bekleding voor te laten maken.

Sentimo

Before – After

Dit is zo’n blog, waar beeld meer doet dan wel woord dan ook. Kijk even naar deze voor en na foto’s van de radiator in de slaapkamer en in de woonkamer, die spreken boekdelen. Het is toch veel mooier zo?

Welke keuzes heb je bij Sentimo?

Wil je ook radiatorbekleding samenstellen voor jouw radiator(s)? Dan moet je eerst wat keuzes maken. Je kiest eerst de uitvoering, er is een Classic, Groove en Solid model. Dan kies je de kleur; er is keuze uit meer dan 20 verschillende RAL kleuren. Hoe je de maat vervolgens opmeet is het handigst te zien als je de stappen voor het samenstellen doorloopt. . Daar zie je ook de optie of je jouw knop wel of niet wil wegwerken. Ik heb die van ons wel weggewerkt, want ik heb ze altijd helemaal open staan. Maar heb jij een thermostartknop of gebruik je de standaard knop veel, dan kan je ervoor kiezen deze niet weg te werken. Als je de bekleding eenmaal thuis hebt is het installeren niet lastig, met wat magneten en een klein beetje puzzelen zit de bekleding binnen een half uurtje op de radiator. De magneten zijn supersterk, maar het is wel handig om nieuwsgierige kinderen even te vertellen dat ze er echt niet aan moeten hangen. Ze zijn sterk, maar 20 kilo kind wint het wel van de magneten ;).

Ben je geïnspireerd en wil je nog wat meer plaatjes zien om te kijken wat Sentimo voor een ruimte kan doen? Bekijk dan het lookbook voor voorbeelden van de verschillende opties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s