Nieuwe dino collectie van ESNAF wooden toys

Als je mij vraagt wat het mooiste speelgoed in huis is, dan zal ik even moeten nadenken. We hebben namelijk héél veel moois in huis. Er is echter één speelgoedmerkje waarvan ik zeker weet dat ik de diertjes altijd in huis zal houden. Dat zijn de dieren van ESNAF wooden toys. Mosi vindt ze geweldig om mee te spelen en het ontwerp is zo goed dat ze ook echt in een huis zonder kinderen passen. Het is kunst. Kunst om mee te spelen. En nu komt ESNAF dus met een nieuwe lijn Game of Dinosaurs. Een set nieuwelingen die hier zeer welkom zouden worden ontvangen door mijn dinoliefhebber.

Nu op Kickstarter

Om de collectie te kunnen realiseren heeft ESNAF een campagne lopen op Kickstarter. Daarnaast wil ESNAF nog een volgende stap zetten en naast het houten magnetische speelgoed ook educatieve video’s maken met de dieren die zij ontworpen hebben. Hiermee willen ze het leren tijdens het spelen nog meer stimuleren. Naast dat je daar veel van leert, geeft het kinderen ook een zetje in een hun spel als ze het even lastig vinden een verhaal te verzinnen. Niet dat dat hier vaak aan de orde is, maar ik weet dat het niet voor ieder kind even makkelijk is het vrije fantasievolle spel op gang te brengen. Als fan van ESNAF tip ik de Kickstarter campagne van ESNAF graag, want naast de je hiermee zorgt dat die oh zo geweldige dino’s er echt komen, heb je ook de kans om de eerste collecties nu met een mooie korting op te kop te tikken. Haal je cadeautjes voor het komende jaar vast in huis, want deze unieke diertjes maken kind en volwassene blij!

Ketting met het dierenkopje

De campagne loopt van 14 juni tot en met 24 juli via Kickstarter. Koop je ESNAF dieren in die periode via het platform, want er zijn mooie kortingen en early bird awards. En moeders opgelet; met de ”mommy and me” reward ontvang je een ketting met de kop van het diertje dat je koopt bij je bestelling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s