Nieuw seizoen, nieuwe posters

Met posters kan je een rustige ruimte helemaal aankleden. Voeg aan een basis interieur wat posters toe en je maakt het helemaal af. Het voegt direct sfeer toe. En door lekker te combineren, maak je het echt naar eigen hand. Ik denk dat er bij ons in huis wel meer dan 20 posters te vinden. Van A4 formaat tot grote exemplaren van 50×70 centimeter. Van Poster Store mocht ik weer wat nieuws uitzoeken en dat heb ik direct aangegrepen om het huis winterklaar te maken. Hallo dennebos, bruine beer en winterboom!

Scrollen door Poster Store

Wat ik het fijne vind van Poster Store is de zoekfunctie van de webshop. De categorieën helpen echt op weg, je kan op formaat zoeken en de uitgelichte posters onder het exemplaar dat je open hebt staan passen er werkelijk goed bij. Bovendien is er een reuze galerij ter inspiratie waarin je jouw gekozen posters in verschillende collecties terugziet. Ben je van plan een hele wand te vullen? Dan gaat dat je bij Poster Store op deze manier dus zeker lukken. Niet dat je dan direct copy paste moet doen van zo’n selectie naar jouw muur, maar doordat je zoveel verschillende samenstellingen in steeds een ander interieur kan zien krijg je wel een gevoel van wat je zelf zou willen. Daar heb ik ook nu weer gebruik van gemaakt.

Zie hier mijn inspiratie voor het dennebos
Een heerlijke rustgevende selectie voor de slaapkamer

Voor ieder wat wils

Ik denk dat Poster Store voor iedereen wel iets leuks heeft. Van zwart-witte quotes tot groene bosfoto’s. Artistieke fotografie, grafisch werk en dierenfoto’s. Of het nou om een kinderkamer, huiskamer of man cave gaat. Er is een leuk plaatje bij te vinden. Zo heb ik voor mijzelf een hoop moois in huis gehaald, maar ook twee gave platen voor boven het bed van mijn broertje. Dat een fotolijst het afmaakt is daaruit wel gebleken. Voor hem heb ik gekozen voor een stoer zwarte lijst, terwijl ik voor mezelf steeds weer voor de eikenhouten variant kies. Nu mix ik vaak meerdere formaten posters met elkaar, maar doordat de lijst steeds een variant van dezelfde lijst is in een andere maat wordt het toch al snel een mooi geheel. Dat je bij Poster Store direct de fotolijsten kan mee bestellen, maakt het makkelijk overal hetzelfde typte te gebruiken. En je ziet ook meteen hoe jouw poster in de lijst staat.

Nieuw seizoen, nieuwe posters

Inmiddels heb ik zoveel lijsten in huis, dat ik volgende keer alleen nog maar posters hoef te bestellen om de sfeer weer te vernieuwen. Het dennebos zal tegen de lente wel weer ruimte maken voor palmbomen of strandplaatjes. En wie weet haal ik na een half jaar dan opnieuw dat dennebos dan tevoorschijn. Het is leuk hoe zo’n poster echt iets doet, in een ruimte waar ik verder niets aan veranderd heb. En niet alleen met de ruimte, maar met mij, als bewoner van de ruimte. Ik kan van een foto van een bos echt zin krijgen in een mooie wandeling, zoals ik bij een foto van het strand verlang naar een fijne zomerdag. Het is dus maar goed dat het plaatje nu weer klopt met het seizoen, anders duurde het wachten op die zomer o zo lang.

Ben je ook toe aan iets nieuws aan de wand? Met actiecode mamamosi40 krijg je nu 40% korting op alle posters (m.u.v. selection posters). Deze code is geldig t/m 7 december.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s