Een speelmat voor de kleine acrobaat

Weken geleden printte ik een papiertje uit met wat yoga houdingen voor kinderen. Ik wilde samen met Mosi wat oefeningen doen. Daar is het uiteindelijk niet van gekomen. De oefeningen wel, maar niet van een papiertje. Mijn kind blijkt namelijk een behoorlijke acrobaat te zijn. Eerst wilde hij leren op zijn handen te staan, nu is zijn nieuwe missen op zijn handen lopen. En dan komen de koprollen, radslagen en super sprongen om de hoek kijken. Ik vind het alleen maar leuk en doe graag mee, maar het liefst wel met een goede mat eronder. En dankzij My Little Carpet hebben we die dus in huis. Het is de speelmat van Toddlekind geworden.

Waarom de speelmat van Toddlekind?

De speelmat van Toddlekind is van EVA gemaakt, een schokbestendig kunststof foam. Dit maakt het de ideale gymmat. Hij schuift niet weg en is niet glad. Een mat is 180 bij 120 en dus groot genoeg om een koprol op uit te rollen. Wil je groter, dan kan dat makkelijk. De mat wordt namelijk samengesteld uit tegels van 60 x 60 cm. Je sluit dus met gemak nog een extra mat aan. Of maak er een gymzaal van met 4 matten en kom op een totaal van 360 x 240 cm. Dat hebben wij voorlopig niet nodig hoor. Dat papiertje met die oefeningen heeft Mosi van de week namelijk in de kast terug gevonden en hij nodigde me direct uit voor een yoga sessie. We passen met gemak samen op de mat. Moeten we overigens wel vaker doen, want die oefeningen gingen me dan weer niet zo makkelijk af ;).

Handig en mooi

Dit concept met die tegels die als puzzels te combineren zijn is natuurlijk niet nieuw. Wie kent die felgekleurde tegels met letters, cijfers en dieren niet. Die zijn dus ook hartstikke handig. Maar niet zo mooi. En dat is deze mat wel. Er zijn verschillende designs die perfect in een stijlvolle woonkamer kunnen liggen. Wij hebben de Persian Collection in de kleur sand en die ligt regelmatig in de woonkamer, maar staat ook mooi in Mosi’s kleurrijke kamertje. Hij gymt er niet alleen op. Het is ook een fijne plek om gewoon lekker op de grond te spelen. Auto’s rijden er goed op en schoonmaken is ook makkelijk. Hoe fijn ook met baby’s die nog wel eens wat spugen en kwijlen.

Toddlekind bij My Little Carpet

My Little Carpet is de enige winkel in Nederland waar je Toddlekind kunt kopen. En dat is zo gek niet. My Little Carpet heeft namelijk de grootste collectie kindervloerkleden van Nederland. Je vindt er bijvoorbeeld ook mijn grote favoriet; het wasbare Monstera kleed van Lorena Canals. Het wereldkaart wandkleed vind ik ook zo leuk van dat merk. En wat Mosi mega geweldig zou vinden; de verkleedkleden van Wild and Soft. My Little Carpet heeft echt heel veel. Zelfs kunststof kleden van Brita Sweden, dat is dus een mega tip voor ieder met een tuin. Bij oma speelt Mosi het allerliefst op zijn buitenkleed. Dat is zoveel fijner dan op de tegels en ziet er ook nog leuk uit. My Little Carpet is echt de plek voor ieder die een kleed zoekt voor de kinderkamer. Maar kijk uit hoor zoek je dat nog niet, dan vind je het toch. 

het geliefde monstera kleed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s