Verwennerij voor Moederdag

Het is laat, maar niet te laat. Het is immers iedere dag Moederdag toch ;). Ik heb een paar tips op een rij gezet om moeders mee te verassen, of eigenlijk gewoon elke vrouw. Als moederdagcadeau, kraamcadeau, verjaarsdagcadeau of gewoon een lief verrassingscadeau. Die laatste is toch eigenlijk mijn lievelingscadeau. Het onverwachtse maakt het extra mooi.

Tip 1. Een kimono van bijvoorbeeld Yellow Meadow

Ik heb sinds kort een bamboo kimono van het Poolse merkje Yellow Meadow in huis. Een heerlijke lichte kimono met een geweldige kleurrijke print. Yellow Meadow is een merk van twee zussen die erin geloven dat de belangrijkste momenten in het leven thuis plaatsvinden, en hoe maak je die momenten fijner mee dan in een zachte kimono waar je de deur prima in kan openen? Ik ben er dolblij mee en voor de moeder met kleintjes is het extra leuk: Yellow Meadow heeft prachtige swaddles in dezelfde print als de kimono’s. Dat is toch perfect tot (ver na) de kraamtijd.

Mosi achter mijn kimono

Tip 2. Een persoonlijke ketting van bijvoorbeeld Vedder & Vedder

Sinds een jaar draag ik nu dagelijks 2 kettingen. Één van Vedder & Vedder met Mosi’s naam erop en één van Anna+Nina met een letter M. Vandaag heb hier een zonnetje van Solitude the Label aan toegevoegd. Eigenlijk zijn ze alledrie ter ere van de kleine man. Mijn zonnestraaltje. Zo heb ik hem altijd dichtbij, zelfs als dat even niet zo is. Ik vind het een perfect cadeau, omdat het zo tijdloos is en vanwege het persoonlijke aspect al heel snel heel dierbaar wordt. Vedder Vedder heeft een prachtige collectie customizable sieraren, maar ook zo’n zonnetje kan heel veel betekenen. Als je een passend sieraad kan zo 30 jaar om je hals hangen. Hoe waardevol!

Tip 3. Een toffe pyjama van bijvoorbeeld SNURK Horizontal Wear

Slapen, luieren en relaxen; wie doet dat nou niet graag? Zeker voor moeders zijn die drie begrippen echt niet vanzelfsprekend. Een fijn huispak of pyjama is een goed begin van een dagje (of nachtje) rust. Mosi en ik dragen al jaren de pyjama’s van SNURK. ’s Nachts als pyjama, maar ook makkelijk een hele zondag lang. Deze zomer lopen we allebei in de Pelikanen van de nieuwe zomercollectie. Hopelijk komt het warmere weer er snel aan, want dan kunnen we er ook eens in naar buiten. Deze printjes zijn te gaaf om binnenshuis te houden, of eigenlijk: ik wil gewoon zomer!

Mosi in Snurk en ik in Yellow Meadow

Tip 4. Een IXXI met eigen foto uitvergroting of collage

Ik heb zelf laatst een mooie vakantiefoto op een IXXI besteld voor aan onze muur waar ik mega mega blij mee ben. Het is zo mooi geworden en heeft me geïnspireerd om voor mijn eigen moeder een IXXI met een collage te maken. Wie kijkt er nou niet graag naar haar eigen kinderen? Ik kan in ieder geval geen genoeg krijgen van dat lieve snoetje van mijn tweejarige peuter. Mijn moeder houdt er ook van, maar vind het uitzoekwerk niet zo leuk. Dat neem ik haar dus uit handen door de IXXI collage voor haar te maken en dat is misschien wel net zo’n groot als het resultaat zal zijn.

Tip 5. Een poster van bijvoorbeeld JungleMumbleDesign

Dit is even schaamteloze zelfpromotie, maar ik vind het wel echt leuk. Ik maak samen met mijn zus posters en verkoop deze in onze Etsy shop Jungle Mumble Design. Onze illustraties zijn geïnspireerd op de natuur en er komen vooral veel dieren en planten in voor. Veel van de ontwerpen zijn ideaal voor een kinderkamer, maar passen ook heel goed in een volwassen interieur. Er zitten veel series tussen waardoor je door zelf een combinatie van verschillende posters uit dezelfde lijn te kiezen een persoonlijke touch kan geven aan het geheel.

Een gedachte over “Verwennerij voor Moederdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s