Twee nieuwe zomersetjes van Tumble ‘N Dry

Er liggen al weken twee lekkere zomersetjes van Tumble ‘N Dry te wachten om mee naar buiten te gaan. Dat is helaas nog maar één keer gelukt. Waar zijn die zomerse temperaturen? Wij willen blote benen weer! Ik laat de setjes nu toch maar eens zien, want wie weet brengt het je op ideeën bij het samenstellen van die nog niet zo hoognodige zomergarderobe. Of heb je alles al in huis?

Twee shirts, twee shorts

Vorig jaar, die hete zomer van 2018, heb ik best wat extra zomerkleding aangeschaft. Met die weken aanhoudende hitte was dat nodig. Ik hoop er stiekem op dat dat dit jaar ook zo is. Mosi begint zijn zomergarderobe met twee shirt en twee shorts van Tumble ‘N Dry. Een sweatshort met haaien en een donkergroene stoere korte broek. Daarop draagt hij een geel t-shirt met streepjesprint of een grijs shirt met een piraat. Dat laatste shirt is absoluut zijn lievelings. Hij ziet de pijp van de piraat als mini saxofoon en laat hij dat nou net een mega cool instrument vinden.

Tumble ‘N Dry

Het is weer voor het eerst in jaren dat Mosi in Tumble ‘N Dry rondloopt, maar de kwaliteit bevalt weer goed. Toen hij baby was had hij wel een aantal setjes. De broekjes vallen wat smaller en langer en dat was toen perfect voor zijn lange benen. Hij is nooit echt een hele bolle baby geweest. De babycollectie is nog steeds mijn lievelings. Tumble ‘N Dry heeft een combinatie van schattige pakjes en stoere mini outfitjes in de collectie voor de ukkies. Voor de jongens van Mosi’s maat is het allemaal wat stoerder en gelukkig ook lekker stevig. Fijn om mee te ravotten, zonder dat je bang moet zijn voor haaltjes of gaatjes. Mosi kan er weer even mee door. Hopelijk krijgt hij snel de kans om er lekker in buiten te spelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s