Een home spa met mama

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik ben echt zo’n moederslons. Niet letterlijk hoor. Ik hou ervan om er verzorgd uit te zien, maar als je optelt wat ik er nou werkelijk aan doe dan is dat wel erg weinig in vergelijking met het pre-kindtijdperk. Tutten is heerlijk, maar het staat laag op mijn prioriteitenlijstje. Naar de kapper ga ik één keer per jaar, mijn nagels lak ik zelden en mijn dagelijkse make-up bestaat uit slechts een likje blauwe mascara. Gezichtsverzorging heb ik altijd belangrijk gevonden, maar daar is niet meer van over dan het reinigen met mijn pas ontdekte konjac sponsje en een dot dagcrème van Naïf.

Een momentje voor mezelf met de vitamine capsules

Minder alcohol, meer koffie, minder slaap, minder make-up; de neveneffecten van het moederschap hebben om-en-om een positief of negatief effect op mijn huid. Dat mijn huid soms best een oppepper kan gebruiken wist ik wel, dus dat ik nu de Nourishing Vitamin Capsules mocht proberen kwam goed uit. Eerlijk is eerlijk, het duurde een week tot ik ze eindelijk echt uitprobeerde, maar ik ben zeer tevreden. De vitamine capsules bevatten een serum om je huid een oppepper te geven die zeker na een winter lang vol droge lucht en guur weer zeer welkom was. Ik gebruik de capsules nu één keer per week. Niet alleen omdat mijn huid dan wat lekkerder aanvoelt, maar ook omdat het een fijn moment voor mezelf is. Het serum is een beetje olieachtig en dus ideaal om je gezicht echt mee in te masseren. Het blijft een tikkie vettig, maar niet op een vervelende manier. Het voelt juist heel licht op de huid, geen dikke vette laag zoals ik van sommige nachtcrèmes gewend ben.

Ook voor mijn mama

Ik heb ook mijn 7 capsules gegeven om een kuur te kunnen doen. Haar huid is weer 30 jaar ouder dan die van mij en ik was benieuwd hoe het bij haar bevalt. Is dit product ook fijn voor de rijpere huid? Het antwoord is wat haar betreft ja. Rimpeltjes zijn natuurlijk niet ineens verdwenen, maar de huid voelt wel wat gladder en gezonder aan. Mijn moeder was ook erg blij met het gebrek aan parfumlucht.

Mineral Care

Mijn lievelingsbezigheid voor tutavond was altijd het maskertje en het liefst dan zo een die hard wordt. Nu heb ik dat dus werkelijk sinds de geboorte van Mosi al niet meer gedaan, maar met de Vitamin Capsules is er misschien wel weer een nieuw ritueel geboren. Hier kan je met een massage ook best even mee bezig zijn, dus het voelt echt als meer dan een crème smeren. Je hoeft het er alleen niet meer af te halen en dat vind ik tegenwoordig best fijn. Al zou ik na kennis gemaakt te hebben met deze capsules me misschien ook nog wel aan een masker van Mineral Care willen wagen.

Voor meer informatie over de ingrediënten en gebruiksadvies kun je het beste even naar Mineral Skin Cosmetics.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s