Mijn illustraties bij Modulari

Yes! Ik heb misschien wel het leukste nieuws van het jaar te vertellen en het is pas de tweede week van januari. Ik heb namelijk een hele gave samenwerking met Modulari, waardoor jij vanaf nu mijn illustraties aan jouw wand kan hangen. En omdat bij Modulari iedereen ontwerper is, kun je die illustraties dus ook precies zo gebruiken als je dat zelf mooi vindt. Als onderdeel van een fotocollage bijvoorbeeld of net zoals ik groot op de muur over een aantal hexagons uitgespreid.

Modulari

Modulari is een website waar je unieke gepersonaliseerde wanddecoratie kan ontwerpen. Zo kun je zelf foto’s of afbeeldingen uploaden om te gebruiken voor jouw zelf ontworpen decoratie, maar je kunt ook afbeeldingen uit de beeldbank toevoegen. Daar staan vanaf nu dus ook mijn illustraties tussen. Het is een modulair systeem waardoor je heel makkelijk kan veranderen of uitbreiden. Zo kun je elk jaar je mooiste foto’s toevoegen of kun je naarmate je interieursmaak verandert je afbeeldingen aanpassen. Het leuke van Modulari is dat je uit verschillende vormen kunt kiezen; dat kan een vierkant zijn, maar ook de hexagons, cirkels of letters? Als je helemaal klaar bent met ontwerpen kun je om helemaal zeker te zijn van dat het mooi zal staan op de muur die je in gedachten had nog even een foto uploaden. Dan zie je meteen hoe het resultaat zal zijn. Handig!

Mijn illustraties op jouw muur

De illustraties die nu in de beeldbank staan vind je onder mijn naam; Rio van der Oest. Op dit moment kun je kiezen uit een serie dierenportretten in steeds dezelfde kleurtonen. Zo zijn de ideaal met elkaar te combineren. Ik heb zelf de luipaard op 11 hexagons in maat M en op aluminium. Daar ben ik erg tevreden mee, zo tevreden zelfs dat ik alweer bezig ben om een volgend ontwerp te bedenken. Naast het ontwerp met één grote afbeeldingen is het namelijk ook heel leuk om juist meerdere illustraties uit de serie bij elkaar te hangen. Een aantal grote squares of cirkels op een rij met alle illustraties vormen samen een mooi kleurrijk, maar gelijk ook samenhangend geheel.

Een speelse collage aan de muur

Nu vind ik het natuurlijk geweldig om mijn eigen werk in een ander interieur terug te zien, maar bij Modulari kun je het ook nog dichter bij jezelf houden. Je kunt echt hele leuke speelse en flexibele fotocollage maken. Waar je desgewenst ook nog illustraties aan toe kunt voegen. Mijn tip voor een mooie collage is let bij het selecteren van je foto’s goed op de kleuren in de foto’s. Door foto’s te kiezen waarin steeds dezelfde kleuren terugkomen, krijgt je een mooi strak geheel. Dan is het niet alleen heel persoonlijk en leuk om herinneringen te koesteren, maar zal je er ook vanwege het decoratieve effect veel plezier van hebben. Dit effect bereik je al snel door de kiezen voor set foto’s in dezelfde omgeving, door een filter te gebruiken of gewoon heel goed te selecteren.

Ben je enthousiast geworden en ga je ontwerpen? Ik help graag als je er even niet uitkomt. En ik ben natuurlijk ook razend benieuwd naar het eindresultaat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s