Nieuw jaar, nieuwe posters

Allereerst een gelukkig nieuwjaar allemaal! Nu ben ik niet zo van de goede voornemens, maar ik heb in januari wel altijd opruimwoede. Na alle kneuterigheid van december heb ik behoefte aan ruimte en rust. Er is de afgelopen dagen dus een hoop verzameld om naar de kringloop, kledingbak en vuilnis te brengen. Maar al dat opruimen creëert ook ruimte voor nieuws. En dat heb ik gezocht in mooie rustgevende posters van Poster Store.

Ben je ook toe aan wat verandering in huis? Kijk dan snel even of er iets voor je bij zit. Met code mamamosi30% ontvang je nu 30% korting op jouw bestelling.

Zeezicht

Mijn lievelingsplek is het strand. De frisse lucht, het geluid van de golven en de vrije blik op zee. Het de ultieme plek om tot rust te komen. Nu wonen wij op 15 minuten fietsen van het strand, maar toch zijn we er naar mijn zin nog niet vaak genoeg te vinden. De eerste poster die ik uitkoos is daarom hele grote plaat van een mistig zicht op zee. Het heeft iets mysterieus, maar ook brengt het rust. En omdat hij zo groot is (70×100 cm) is het echt een statement. Je blik trekt ernaartoe, zonder dat het om aandacht schreeuwt. De poster verplaatst zich nu nog door het huis zijn, maar de uiteindelijke plek is waarschijnlijk op de slaapkamer. De lijst komt ook bij Poster Store vandaan, wat super fijn is, want ik heb dus niks hoeven sjouwen. Alles wordt mooi aan huis geleverd. Hoe groot ook ;). Ik hou ervan, dat je alles in één keer compleet hebt. Anders blijft het toch liggen.

Roze palmboom

Ik heb iets met roze gekregen het afgelopen jaar. Ik vind het zo’n fijne kleur in combinatie met groen. En met al die planten in huis komt dat dus al snel goed als er een roze item in huis verschijnt. Dat hadden we naar mijn idee nog niet genoeg, dus ik ging bij Poster Store bewust op zoek naar een roze poster. Ik had het niet beter kunnen treffen van met de roze palmboom. Het is niet alleen roze, maar ook lekker zomers. En dat is toch wel mijn lievelingsseizoen. Als ik terugdenk aan het afgelopen jaar, denk ik automatisch aan de zomer. Mijn mooiste herinneringen zijn altijd in de zomer. Dat heeft natuurlijk ook weer alles te maken met mijn voorgaande poster, want in de zomer zijn we nou eenmaal véél vaker op het strand te vinden. De combinatie van de twee posters past dus perfect bij mij. Het zijn niet zomaar mooie plaatjes, het zijn mijn lievelingsdingen.

Poster Store

Dat ik zo’n goede combinatie heb kunnen vinden heeft niet alleen iets te maken met de Poster Store goed bij mijn persoonlijke stijl past. Ik denk dat er voor velen wel een leuke set posters te vinden is. De posters zijn allen geïnspireerd op Scandinavisch design, maar er zijn veel verschillende thema’s. Die onderling goed bij elkaar passen. Er zijn veel mooie natuurfoto’s, een prachtig modethema, vrolijke kinderillustraties. Ook kun je de leukste quotes, mooie dierenfoto’s en kaarten van steden vinden. Genoeg om iets te vinden wat bij je persoonlijke leefstijl aansluit denk ik. En met meer dan 5 verschillende soorten lijsten zit het ook daarmee wel goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s