Covers & Co

Met de wilde dieren naar dromenland

Dat ik dol ben op mooi beddengoed is geen geheim. Ik grijp zelf graag naar ESSENZA voor mijn dekbed, maar voor Mosi zoek ik het nog iets vrolijker op. Hij heeft er een leuk overtrek van COVERS and CO bij en een plaid die het hele huis doorgaat. Ik vind beddengoed echt een van de belangrijkste sfeerbepalers in een slaapkamer. Een volwassen bed is toch al gauw 160×200 en bij kinderen zitten er ook echt wat meters in. Welke kleur, print of kwaliteit je op deze oppervlakken laat terugkomen maakt groot verschil in de uitstraling. Ik zou een goed dekbedovertrek bijna willen vergelijken met een mooie outfit. Je hebt er meerdere van in de kast en de afwisseling maakt het juist zo leuk. Trek je iets aan wat bij je stemming past of past je stemming zich aan op je outfit. Hoe je met je kleding kan spelen, kan dat ook heel simpel met een dekbedovertrek. Het is het ideale interieur item in de slaapkamer waarmee je een directe verandering kunt maken. 

Dierenprint bij dierenprint

In eerste instantie koos ik bij Mosi veel voor rustige dekbedovertrekken, omdat hij al zulk druk (maar prachtig!) behang heeft. Ik dacht dat het te druk zou zijn om twee verschillende printjes zo dicht op elkaar te hebben. Zijn bed staat altijd in ieder geval deels tegen de wand met behang. Als de printjes iets met elkaar te maken hebben maakt dat het al wat makkelijker en zo koos ik voor de dierenlijn van COVERS and CO. Nu heeft Mosi nog een junior dekbedje en is de keuze dus iets beperkter dan bij een een- of tweepersoonsformaat, maar ik vond het lichtgrijze dekbedovertrek Axe en die past perfect in de groenige jungle kamer. De print is heel gaaf met bruine panters en leeuwen, grijsblauwe olifanten en gele giraffen. En draai je hem om, dan heb blauwe luipaardprint dus eigenlijk heb je twee dekbedovertrekken in één. Het is een drukke print, maar vanwege de kleuren straalt het toch rust uit en past het in een kamertje met veel andere kleuren. 

Het giraffe dekentje

COVERS and CO heeft niet dekbedovertrekken, maar onder andere ook opbergmanden, kussens, tasjes en geweldige plaids. Bij Mosi’s kamer kon ik niet anders dan de Saren plaid met giraffe print kiezen. Dit is een heerlijke zachte plaid die bij zijn voeteneinde ligt. Wakker worden is in de wintermaanden lastig en behoorlijk fris en dan wikkel ik Mosi helemaal in het dekentje om hem zo mee naar beneden te nemen. Zo kan hij rustig even wakker worden, zonder het koud te hebben. En ook nu hij geen dutjes meer doet overdag is het inwikkelen zijn manier om even tot rust te komen. Een mooie plaid maakt dat ritueeltje alleen maar leuker. Deze plaid past natuurlijk perfect bij het dekbedovertrek Axe, maar COVERS and CO heeft ook plaids die weer goed matchen met de andere prints. Wat ik fijn vind aan de Saren plaid is dat de print wel lekker jungle is en daardoor goed in Mosi’s kamer past, maar hij staat ook heel goed in de rest van het huis. Het is een fijne natuurlijke kleur en de print is niet kinderachtig. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s